Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok sam polagao hirurgiju na 3 godini isao sam kod keme.Covjek me oborio na prvom roku, nisam znao.Nisam se ljutio i trazio izgovore da je do njega.Kasnije sam polozio i znam da smo odgovarali kod njega u kabinetu i da nas je lijepo primio sa keksom i kafom atmosferom.Pustali su nam snimke njegovih operacija,ulazi u prostore mikro na mozgu gdje niko ne smije.Hiljade tumora kod djece otpisanih je operisao.Najbolji je student medicine ikada sa pr 9.8 a to sam nedavno saznao
Sebija ne bi mogla raditi ni u seoskoj ambulanti , da nije Aljina snaha , toliko je sposobna i stručna 😂😂😂😂
ne sikiraj se jaro, sda pada u kantonu i vratit ce se vecina strucnjaka. nemamo mi puno dobrih doktora da ih mozemo gubiti niti luksuz da nas sebije campare i ostali priuceni sda mediokriteti lijece. zato je ona i pobjegla u parlament. kokoska
Članovi SDA ne želi raditi s njim !!! HANUMICA pretvara KCUS u politički bastion SDA !!!
svim uhljebima i clanovima politickih stranaka u bih,zelim dugu starost i tesku bolest
Koliko su ga samo puta otpustili, on tužio, dobio, uzeo pare i vratio se na posao. Je li ovo opet taj slučaj?
Jedina osoba kojoj treba oduzeti licencu je gospodja "agregatno stanje". Upravo ona je nacinila ogromnu stetu firmi, a posebno je nastetila pacijentima. Svojom arogancijom i nestrucnim vodjenjem firme je dovela pacijente u opasnu zonu kada ne mogu dobiti adekvatnu, profesionalnu i strucnu medicinsku pomoc.
in memoriam Prof.dr.Amela Zeljo-Kulenovic Najboljoj asistentici u to doba a sada rahmetli profesorici neka je vjecni rahmet i dzenet. Sa zaljenjem sto nije dozivjela da vidi povratak pravde na medicini a onima sto su joj ubrzali zivot nada da ce se stvoritelj pobrinuti za njih
Danas u zizi interesovanja na koja ne mozemo biti nijemi su i Kemo, Ismet, rahmetli Amela moje kolege, moji asistenti a danas uvazeni evropski priznati strucnjaci sigurno nepotkupljivi,unikatni ljudi i zrtve diktature koje novija civilizacija ne pamti.Ono sto je prava istina obicni covjek vjerujte ne bi mogao ni sazvakati i ispljunuti toliko je gorka. Prof Amela nije dozivjela a a ova dvojica sigurno se vracaju na mjesto koje im pripada poslije pada diktature i terora
Neka je dobio otkaz. U njegovim izjavama se vidi da sve što nije po njegovom je nezakonito, a što jeste po njegovom to je po zakonu. Nikako ne mogu da vjerujem da su mu bez razloga i bez zakonskih osnova dali otkaz. Previše je KCUS po lupom javnosti (Sebija pogotovo) da budu toliko neozbiljni, te da mu neargumentovano daju otkaz. Uprava KCUS-a je dokumentovala njegove aferime i iz vremena prethodnika. Stoga Kemo, knjižicu u ruku i nastavi privatno raditi.
povucite te glupe optuzbe protiv doktora hej majmuni jedni bolesni!!! i neka cojek radi ijavno iprivatno boli vas qurac. bitno je da radi strucno svoj poso dje god radi. pomaze ljudima. mozda ce i toj glupaci trebat jednog dana operisat taj glupi mozak. u normalnim zemljama doktori prave minimum 10000 eura.
sebi je 11 godina studirala medicinu,nije htjela ranije dok je dobro ne utvrdi odnosno ukruti
U ovom slucaju je Sebija morala naci kompromis sa dr.Dizdarevicem,jer je KCUS na velikom gubitku,kao i svi neurohirurski pacijenti!!Usput,Junuzovicu kakva si ti pizda izdajnicka,kao i svi ostali doktori sto su stali na Sebijinu stranu!!Ove neznalice sto pisu,samo da znaju da Kemo nema dostojne zamjene na neurohirurgiji!!Boze samo zdravlja!!
A na Sefu bjednika ne zelim da trosim rijeci!!Ko ga licno poznaje,zna o kakvoj se fukari radi!!
SDA talibani sve rade da smanje broj Bosnjaka.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
A za dvije noći?
Treba na UKCS fino okupiti Sebiju i sve one koji ke podržavsju od doktora i ostalog osoblja i fino ih zatvoriti u jednu prostoriju i onda fino minirati i dignuti u zrak.