Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
legenda frajer, ne laprdajte
@argh Kada i gdje je stekao diplomu? Je li i ovo DIF?
Ne budi glup covjek je skolovan i iskusan, Kemo je gospodin
Legenda Cacan kojeg znam 19 godina eto dok je bio glavni na MAS-u ( aerodrom Sarajevo). Profesionalac pod prvo , dobar prijatelj i dobar čovjek. Sve najbolje na novom radnom mjestu moj dragi i dobri Cacane želi ti radnik KDZ-a sa MAS-a. Č.I ( imao si u jedinici mog imenjaka) A vi što laprdate...pppppfffff
Svaka čast,zasluženo...prije svega čovjek koji zna i voli svoj posao....profesionalac,školovan bez dlake na jeziku.....
Jedan po jedan cuvjek na mjestu i jedan od onih koji treba da bude na mjestu na kome se nalazi. Sretno Kemo
Pa da li postoji neka oblast koju zelembaci nisu ujebali i opljackali???
Ovaj direktor koji je smijenjen kao sto njegov avaz laže i kao sto avaz sve laže evo prijedlog ja sam uposlenik u vatrogasnoj brigadi i pozivam avaz da napravi anketu među 232 uposlenika vatrogasne brigade kako je radio Samir i kakve je imao rezultate i ako bude imao tipa natpolovičnu većinu utjecat ćemo na vladu da ga vrate za direktora jer pobogu tako dobar stručnjak da se vrati.
Lol evo zovite mene ja cak nisam ni na birou zaboravio se javiti na vrijeme jer od njih nikakve koristi evo 20 g a imam uredan certifikat o polozenom vatrogasnom ispitu . Nemam 20 000 km da se ucipim odma da kazem.
Ovoga ce ubrzo SDA "ocerati" i dovesti kakvog njihovog bekana za koga kanta i brentaca je sasvim dovoljna vatrogasna oprema.
Zato ima po opstinama i kantonu i svuda sdooo pozaposljavala sve jedno koljeno na drzavne jasle, da ne rade nista i parazitiraju
Nisam clan stranke niti imam simpatije prema nekoj politickoj opciji,imam svoj posao i svoj zivot al kao svaki gradzanin pratim sta se desava u drzavi i mom gradu pa naravno ulazim na portale i citam da budem u toku...Ovaj portal samo se bavi promocijom Konakovica i Forte da postalo toliko ogavno,odvratno ma fujjj...Novinari malo profesionalizma dosta je vise promocije istih osoba...Nije narod ni glup ni lud i zasto podcjenujete gradzane i njihovu inteligenciju...
Pa da, da se uhljebe do penzije. U Njemackoj su vatrogasci zaposleni negdje drugo(ne svi ali 90%) i po pozivu napustaju posao i dodju gasiti. A ne lezati, igrati stoji fudbal i jeste štrudle vazdan. Sve to narod i privatnici placaju, te uhljebe!
I to vatrogasaca što imaš pola ih leži i kladi se u obližnjoj kladari
Pa ovaj uopste nema skoli za ovo mjesto. Sram da bude vladu koga je postavila.
Covjek nije levat i zna posao...ni najmanje. Samo naprijed Kemo!
Hahah stari recept NiP i Konakovica,zaposli sto vise radnika dok si na vlasti. To si radio i u SDA a evo nastavljas isto.
Ovo itekako bitno zanimanje se kod nas svelo na minimum .