Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam komentare i vidim da narod pojma nema.Boljeg i poštenijeg čovjeka za takvo mjesto u AIDu nije bilo. Zato su i radili to što su radili. Na žalost.Na šta je sve spremna SDA bagra.A Kemo svaka čast i kao čovjeku i kao patrioti i borcu.
KOJI NAROD SVE OVCA DO OVCE
Da ima orha morao bi ostati i slusati SDA! Ima kicmu, to samo imaju cisti i nevini!
Kako vas nije više Boga strah! Godinama pljujete, ponizavate i gazite najvećeg komadanta i heroja Sarajeva! Kemo je od prvog dana branio grad i državu, prvi ispred svih isao na agresora, više puta ranjavan ... U ratu i miru bio skroman, bez reklame i pompe, bez skupih auta, vila i vikendica! Tajkuni danas grade političke karijere na takvom heroju! I pitamo se zašto nam se sve desava! O Keminoj hrabrosti, moralu i poštenju govore izdajnici i Tajkuni!
Treba vama stara dobra diktatura proleterijata svi bi vi do sada s metkom u potiljku lezali po vrletima Bjelasnice u neoznacenim grobovima lopovi i ubice ...
Bio si heroj grada . Sto ti je ovo trebalo ?!
Nemojte ba tako, bio je nepripremljen.
Kemal je istinski heroj odbrane grada Sarajeva. Ademovicu postroji tvoje Laste ima nas spremni
@mrAdil: Jbo te Juka a ti njega. Pobjegulja u HVO, rok'o po Istočnom Mostaru. Fuj. Njega stavljati u istu rečenicu sa Divjakom i Vikićem može samo budala.
Kako je Fahro na vrijeme bacio spin Hasan Čengić, odmah se "naivni" narod lijepi! Da hoće ovo bi rjesili za 30 dana, ali ... valja svoje zatvarati!
STARA LOPOVCINAAA
Još vam je samo Hasan Čengić ostao da vas brani i štiti , bošnjačko blato 🦊
Kemo nije tvoje maslo za ramazana, vjerujem da si imao dosta doticaja sa pomenutim insinuacijama.
Ovog uhapsiti pod hitno ovaj zna gdje mrak spava mamu je...o lopovsku
Slucaj rjesen na oomentarima na kliksu
ma vidi ti se na faci da si na sve spreman.
Ovaj Halilovic junior jos uvijek mlati praznu slamu o politickim ubistvima, atentatima dok ljudi rove po kontejnerima
mogu mislit odes s njim na kahfu a on pocne vazit o atentatima
slatka je uvijek 😊