Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek se kebo drži boksa tu možda i ostvari neki uspjeh. mogu mislit kako se onaj trener osjećao dok je trenirao onu spodobu sa uglađenim manirima uvlakivača.
Kebo opet prodaje maglu gradjanima...samo trazi medijsku paznju
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Vidi naslova i podnaslova koliki su, ja reko sad me ceka poduzi text, kafu napravio da procitam, a text se zavrsi brze nego onomad borba Tajsona i Spinksa;)
Laže Kebo! To što će predati nije ni 2% od validne dokumentacije. Najvalidniju dokumentaciju ima Žućo. Sa tim što ima drži u šahu sve oko sebe.
Ima li gdje kakve dokumentacije za ubistvo generala šantića i ministra policije
Predaj mu usput i čmar Kebo ionako si politička kurvica kao i svi ostali,fuj ste brate fuj gadite mi se svi u kompletu,koji ste vi ljigavci,pa samo nek je u svoju korist a narod ko za sto pa to je vise nevjerovatno,nema ga za izdvojit.
Nasta spade draga BiH.....da sandzacki kriminalac cita....on nema ni srednje skole :))
Steta da idde samo jedan lajk...ovo ziva istina i nasa puka realnost
Sve se nezna aarhiva po kućama Najjači je bio Alija kad god su donošene odluke koje su ga mogle teretit nestalo struje nije snimano eto on u Sa bio gladan žedan i bez struje
a zasto samo "dio dokumentacije"....zasto ne sve? ili su samo predali one papire koji su 99% prazni :))))
Kebo zivi od prodavanja magle narodu.Strasno.
Prvo će Radončić da protabiri po tim dokumentima, da sebe očisti, kako je već to uradila SDA struktura preko Kebe, pa to ide onda dalje u proceduru
hapsi fahro sve
Ovo u Hrvatskoj još nije viđeno. Niti se,osim zataškavanja, išta radi po tom pitanju. Ne vjerujem ni da će u BiH. Mazanje očiju ne samo građanima (ko ih j... kao i kod nas) , nego i međunarodnoj zajednici. Pričekajmo rasplet priče, bit će zanimljivo.