Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskoristio bih ovu priliku da zovnem brata da izadje iz wc-a. Usra se ziv.
e jesu mi se popeli na k.... sa ovim vise
Mene samo zanima koja je krajnja svrha ili cilj ove sumanute političke igre! Svi se redom pozivaju na dužnosti i odgovornost, a iz priloženog se vidi da zanemaruju i dužnost i odgovornost! ako nije Budimir jest Kebo i obratno! Ako nisu oni onda jest SDA i ostatak i tako redom!
Prva pametna Kebo, bravo.
Pa realno, gdje da podrži onog' kriminalca... i ne treba, ne treba njega ni u čemu podržati...
Da su pametnim, svi bi se digli da ga smjene... ovo je postalo nepodnošljivo, trpit' njega i njegovo samovolju...
Šta je Kebo? Jesi se to prestao lizati sa Budmirom i ti i tvoja stranka sestrića, dajđića i admidžića ??
od Kebe nikad ništa pametno
kebo se ponasa ko djevica marija. glumi pravednika. a vamo ....
Ovoga Kebu sam gleda sa svalerkom u hotelu Igman, prije nekolike godine. Kazu opasan je kad mu se digne.
kebino pravo i čovjek ga koristi, ništa sporno....
Znači njegovo pravo je da zakoči čitav jedan proces i da zbog toga sankcije idu građanima, e pa svaka mu čast i na pravu i na potezu! Eto koliko smo jadni kad nam jedan Kebo ili Budimir mogu nekažnjeno udarat blokade!
upravo tako, birači su ga izabrali i dali mu to pravo...
Kad vidiš ko je nas u rat uveo i u ratu vodio tačno je čudo da je iko živ osto. Ostadosmo živi uglavnom, al normalnih nema 1%. Pa bolje tim normalnim da se ubiju nego da žive sa ovih 99% budala.
Tačno tako, za rat kažemo luda vremena i spasi živu glavu, a koju definiciju ovdje iskoristiti! Pa ne ide mi u glavu kako neko može praviti blokade bez ikakvih sankcija!
To ti je kako mu kaze babo tako ce i raditi a to je vec svi znamo Fahrudin Radoncic koji sa Kebom Blokira vlast.
uvijek su dvojica protiv jednoga... uvjek ce i ostati...a taj jedan uvjek vrijedi za dvojicu...
Ne zna se ko je gori Kebo ili Budimir !
Tu su negdje, samo Budimir exponiraniji, ali po blokadama i opstrukcijama su braća! Ovo je sramota za državu kakve funkcionere ima
Što kažu doktori jel uračunljiv ili nije znamo što misli Helez nikšić i ostali
Po ovome što radi reklo bi se ne samo da je mentalni bolesnik, nego da je ozbiljan slučaj koji zahtijeva hospitalizaciju!
On ko pravi pubertetlija kad pitaš djevojku hoće li se zabavljat a ona kaže : razmisliću (a to je uvijek bilo NE A i Kebo ja ću u četvrtak dati odgovor baš je faca samo on protiv - opet je Franjo i karađorđevo krivo
Očekivanje neobrazovanog i nepismenog puka da mu korumpirani političari opterećeni kriminalnim aferama koji ih patološki lažu već 20 godina riješe egzistencijalna životna pitanja, graniči se sa općim kolektivnim ludilom.
Vas dvojica ste bas zaratili... Ne mozete se ni na slici...
Ma ovo je fkt sve smisljeno u radionici izmedju SDA,Kebe i Budimira. Lagano blokada za blokadom pa kradi vrijeme do kraja mandata.
Pored SDP-a, HDZ-a, Budimira dosao je na red SBB da ebe ovaj narod - stvara krizu. Prvo preko Skaljica, a sada preko ovog poltrona. Zalosno!
A gdje ti je SDA? Zna se ko su majstori kreiranja krize, blokada i opstrukcija.