Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Mirsad Kebo nesto predlozio, pa nema veceg nesposobnjakovica i poltrona od njega. Prije rata bio veci komunista od Tita i Kardelja, kojeg je citirao u svakoj prilici, zivio sa cetveroclanom porodicom u garsonjeri na Cvili ko pasce, a poslije rata prvi do Aljinih i reisovih skuta. Sada ima vilu na Bistriku, par vikendica i auta, Zlatnog ljiljana iako ni dana nije bio u armiji, a da ne govorim da je u ratu familiju izvuko u Holandiju, gdje i danas zive od socijale i oni su svi veci patrioti od mene. Mjenja misljenje ko carape, ne zna raditi nista, nema nikakvih moralnih skrupula i to je pravi primjer sposobnog, bosnjackog SDA kadra. Aferim.
'rogobatni' Ajanovic jedini napada bivseg stranackog kolegu, izgleda da mu nije mogao oprostiti napustanje lopovske SDA
Zgembo ovaj ti komentar odgovara imenu , pravo si ga prilagodio. Neko te dobro nasamario i dao ti pogrešne informacije, pa ti provali sebe, umjesto Kebu. Ako tvrdiš da mu porodica živi u Holandiji, onda ti, fakat, ne živiš u BiH ni u Sarajevu ili od rata nisi provirio iz kuće. Viđam mu sina i kećrku skoro pa svaki dan u našem glavnom gradu. Ko got da je pročiotao tvoj komentar, može samo reći da pojma nemaš, a kad te neko nagovori da nekog provališ, onda se bar dobro informiši.
sta koga birga gdje ce ko sa svoji zivotom...kome se ratuje neka ide ratovat ako mu je takva pamet...a i ovaj Rus sere...pozdravlja Kebinu ideju...a zaboravio za Ruse koji su ovde ratovali 92'...
Nedo Bog da uhljub podrzi bilo ciji prijedlog iz suprotne stranke, pa makar to znacilo spas 1000 zivota drzave.
Zar ova dva metuzalema jos nisu umrli???
Sta ce Kebo?! :-)
LAHKO JE TUDJIM K U R C E M GLOGINJE MLATITI. NEKA AJANOVIĆ I OSTALA B A G R A ŠALJU SVOJE U RATOVE. I U OVOM ŠTO JE BIO U BIH SU SVOJE IZVUKLI, A OBIČNA RAJA JE POPUŠILA. NAKON RATA SU RAJI USKRATILI PRAVA, A SEBI PRIGRABILI. AJANOVIĆU IDI U RODNI KRAJ, ŽEPČE. KEBO, SVAKA ČAST.
Prepucavanja bivših stranački kolega, jedan se kao prosvijetlio, a drugi još uvijek djeluje sukladno stranačkim načelima i ideologijom!
Ovakav predlog je stvarno besmislen i moze izaci iz usta istrsenih politicara kao sto je ovaj Kebo !!
zar nije Keba pjevac, sta ce on u parlamentu?? E moj Kebo, idi pdjevaj po svadbama
Ajanovic protiv bivseg strankackog kolege. I dalje mu nije to halalio
Kebo i Kebine nebuloze... Bolje bi bilo da je neki zakon predlozio koji recimo rjesava problem nezaposlen osti, pasa lutalica i slicnih stvari...
Ma ja Mirsade,treba se izolovati od sviju,pa cak i od onih koji nam jedini kao zemlji mogu pomoci.Mi smo sila nebeska,mozemi mi i sami,imamo snaznu lopovsku SDA,hahaah.
Čuj rezolucija. To postalo moderno pravo. Ja se nadao da Kebo hoće kakav zakon, kakve sankcije, prdekana i to za ove "velike ratnike" što ostave iza sebe sve na teret države, osim što ne pomažu u razvoju društva.