Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nece otplatiti dugove kad nemaju za reangense,lijekove i ostalo, gradjani se privatno lijece, kupuju lijekove kad gore leze...najlakse je sa ledja gradjanina.
Baš tako. A novinari smeće najveće. Niko ne smije da istraži i da napiše kakvo je stanje ustvari. Lahko je uštediti kada pacijenti moraju kupovati lijekove. Lijekove protiv boova nakon operacije nemaju a pacijentu unesvijest padaju od bolova. Tragedija. Ovo je strašno šta se radi gore. Novinari ako imate imao savjesti istražite to i objavite.
@drunken tiger ...tako je,slažem se,ali mislim (jer znam) da je za nedostatak lijekova i sanitetskog materijala najmanje kriva zdravstvena ustanova a još manje ljekari i medicinsko osoblje,glavni krivac je ZZO kojem upravljaju direktno stranke preko svojih uhljeba i podrepaša,izabrana stranka postavi upravni odbor i direktora ZZO pa raspolaže lijepim parama(fond ZZO TK je oko 300 miliona KM-godišnje) i troši ih,naravno,kao hoće a najmanje po zakonu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
trazili bi u KCUSu i liječnike...ali znaju da ih nema...
Sebija je sljedeći prešjenik ove države!
Hahahahahhahahahahahhahaahah
Zna li iko kolika je plata medicinskog osoblja (sss) ? Posto na internetu pise da je maximalno 850 , ako jest to je premalo . A naravno bez stele nista nije moguce , bez srodstva s rukovodecim ili malo "podmazanja " Nista nije sveto sve je bruto i neto :) moto nasih politicara :)
sss(med.osobolje) s dezurama 1200km a moze i vise ici bez dezura 1050 ;)
Ko ima tu kvalifikaciju nece sigurno ovdje ostati.
Pa sad je prpa jer su svi doktori skontali da im je sto puta bolje u inostranstvu i otišli, sad će nas studenti liječiti
AKo će klixovci da rade, ko će onda komentarisati... možda ovi nehljebi prve kategorije što su pobjegli vani i žive od haram para socijale a pravi i zdravi...
Opa, pravo pojačanje.
Ja bih se javio na ovaj oglas ali me sramota da mi se raja smije, gdje ću da radim...
Haha
koliko vidim politika bolnice je da u bolnicu dođete i umrete od prišta na leđima ali bar ćete da umrete u čistom kad vec ne mogu da vas izljece.
uskoro ce gore samo i da rade cistacice jer kadrovi odose
kakav je to menadzer gdje preko leđa pacijenta koji uplacuje zdravstveno pravi ustede da covjek za obicnu operaciju zavoj mora sebi kupiti. to je pljacka. ako postoje minusi nisam ih ja napravio.
Sebija jebi me da se razmnožim.
Znači, partijska iskaznica i 15000 KM. Znači 47*15=705000 KM po obicaju za privatne dzepove.
evo prilike da SDA "odrzi obecanje"... ako nemate clansku SDA nemojte se ni prijavljivati
Pluća su mi bolna, zdravlja više nemam Jer su sasvim blizu, moji zadnji dani Živeću još danas, a možda i sutra A onda zauvek, zbogom moj živote Nije meni žao, bednoga života Jer ja sreće nikad, osetio nisam Samo bol i patnja, gorke suze lio U životu svome, srećan nisam bio.
...toki...!
@Odkud ti,u pola 3 pi.ko! :)))