Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Previse za nase podneblje.
@pascal Naravno da ima. Uvesti seksualno obrazovanje u skole pod hitno i po meni obavezno testiranje. Obrezivanje muskaraca, i totalna abstinencija od analnog seksa svih koji nisu nastrani drasticno bi smanjilo ovaj broj.
@pascal u pravu si pola USK idu na testove u Zagreb da se ne sazna ko su .
katstrofa !
HIV se može držati pod kontrolom cijeli život, a da se ne razvije u terminalnu fazu tj. AIDS. Uzimaju se tri tablete dnevno, i dalje ste zarazni tako da za sex mora da ide kondom, ali vam se neće razviti bolest, umrijet ćete od sasvim desete stvari koja nema veze sa AIDS-om...
jesi ti sidaš
Bit ce posla za Bolnicu Kosevo. Ovo su sigurno oni sto pljuju po direktorici Klinickog. Sreca pa je uredila Bolnicu da se imaju gdje lijeciti. Sad ce je ovi hvaliti jer se valja lijeciti. Ko se drugom raduje da je bolestan, bolest ga stigne.
Pa nije ni cudo u ovom nemoralnom dobu. I zivotinje se bolje ponasaju. Sad je moda imati HiV
Pa nije ni cudo u ovom nemoralnom dobu. I zivotinje se bolje ponasaju. Sad je moda imati HiV
To ti je demokratija.
Za godinu dana duplo više. Prevencija nam očito nije jača strana! Koliko je od 153 zaraženih?
Trebamo se svi testirat, nas jebu Sda Hdz i Snsd godinama bez zasitite, bog zna sta smo fasovali
Jesu li to stavili akcize i na kondome pa se nema, heej tugoo...
opšte je poznato da je sida bolest koju izazivaju pederi. oni to rade jer se analno zadovoljavaju kao i zeleni majmuni kod kojih je ova bolest uobičajena poput gripe, ali njihov imunološki sistem se može održati. to je bolest homoseksualaca i zato te ljude treba držati na distanci i van domašaja kuhinja, zdravstvenih i javnih institucija jer mogu prenjeti virus side koji sami razvijaju seksualno!
Za ovo su krivi migranti. Bosnje se deru sa migrantima, a oni nose infekcije, jos iz Turske i Grcke. Ovoliko povecanje za godinu dana, se duguje naglom prilivu migranata.
@Prd0nja Mogucno, vidjet cemo ako smiju da objave rezultate. Srbi uglavnom kriju rezultate, tamo je diktatura.
Farmaceutski lobi, ispitajte kakvim špricama vas testiraju. Malo im novca iz BiH za te grupe lijekova.
kondomi loši, nikakvi
Prezervativi su bili dobri i sigurni ali u zadnje vrijeme su se pokvarili, spadaju brate :(
smanjila ti se cuna hahaha
@evilbaby a ja mislio fušere kurtone :)
14% testiranih - zaraženo. Prema podacima svaka 8 osoba trebala bi biti zaražena. Većina su to Djikani po šumama što se klepaju sa divljim svinjama, jazavcima i fazanima.
Na 150 testirani 20 pozitivni, puno, sta ljudi rade.
@black hawk Bodu se. 😂