Komentari (393)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo...pokazi sefici sebiji da ona nemoze određivat....nemoze tebe vrtit kako vrti bakira....krajnje je vrijeme da neko zaustavi njenu bahatost i oholost.Bravo vraniću.SDA,SEBIJA I BOTOVI NA APARATIMA.
Ona prisvojila sebi KCUS halo nije to tvoje finansiraju te porezni obveznici
jao kako su primitivni na onoj slici gdje zene sda daju podrsku sebiji...saka jada....bisera digla dvije ruke...i to stavili na stol knjigu na cijoj je naslovnoj strani alija izetbegovic.....jada i bjede...ovaj smrad nam je i shebao drzavu....jad i bjeda.
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
Podrška puna za ministra.. Dosta je vise bahatosti ove ne mogu reci ni "dame".. Dokle vise ljudi umiru, ebem li vam politiku, da vam ebem
Tužilaštvo i SIPA moraju ući na UKCS! Dosta je više zuluma bh. Elene sa skorojevićkih Poljina.
Pa krkane valjda bi on trebao otići i lično uvjeriti se u stanje na KCUS
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sdooooo botovi vidim sad im krivo što neće Vranić na KCUS kad su malo počistitli nered koji je bio. ZAŠTO NIKO NIJE DOPUSTIO POSJETU KCUS-u PRIJE 10-ak DANA KADA JE AFERA POČELA? zeleni botovi kifličari mršššššššššššššššššššššš
Tako treba, futi pokazati.
Kakva smijurija dok neko ne uzme pusku pa vas izrafala kad se skupite amin nece mira biti za duse napacene
Kako je onima citati ovakve tekstvove ciji clan porodice lezi na kcus?! Ako je pismo spin, ova zemlja nema sansu sa ovakvim ljudima. Onda je Dinokio najgore sto se moze desavati ovom gradu i drustvu.
Ako su na sastanak svi pozvani iz klinickog centra sta je bolje:Da mu dodzu u kabinet gdje osim price nema vizuelnog uvida u stanje ili da ode u Kliniku i obidze sve pacijente i pored pozvanih razgovara i sa drugim osobljem i sa pacijentima..Meni se cini bolje da ode u kliniku,sto on odbija.
Ne daj vještici pardona Harise, prokleta da je i ona i njen žućo
A JES ONO , MI SMO KAO GLUP NAROD PA TREBA ICI KOD VRANICA A NE U KCUS GDJE SU NAVODNO PROBLEMI . HAJDE BOLAN , GDJE CE TI DUSA .
Sebije može dirigovat kome hoće, a ne nekom ministriću. On ima da se pokupi i n KCUS. Normalno ako ga nije strah. A pošto ga je strah za svoju guzičetinu neće smjeti ni otić. Ako pak ode u što sumnjam usraće se od straha i tek onda vidjeti gdje ljekari rade i šta je borba. Da je to neki ljekar, 4 sata rada na covidu 19. 4 u kancelariji. Ali malo morgen. On mislu da nekom treba kao ministar. pa važniji je obican radnik nemedicinar od njega. Uhljeb obican.
DOBRO JE OVO : KONACNO SE VIDI KO SU TAKOZVANI NAZOVI BOSNJACI KOJI SU USTVARI NEPRIJATELJI BOSNE I HERCEGOVINE : FAHRUDIN RADONCIC , SENAD HADZIFEJZOVIC , ELMEDIN KONAKOVIC , NERMIN NIKSIC , EDIN FORTO I OSTALI SITNI SLJAM .
Njima nisu nikad usta bila puna bosnjastva.. Onaj kojem je svaka druga rijec Bosnjak ( a primtom misli na saku mladih muslimana, yebe se njemu za Ramom u Zenici i njegovom djecom) je Kakir Izmetbegovic. Stranke koje si prozvo su multi etnicke.
HALO SELJAK VRANIC : AKO JE PROBLEM NA KCUS , VALJDA JE NORMALNO DA ODES TAMO GDJE JE PROBLEM , A NE DA SE PRICAJU SUPLJE PRICE U TVOJOJ KANCELARIJI .
Samo tako, dosta drčnosti i bezobrazluka po sistemu ne može mi niko ništa, SDA pušiona zbog nje, Novalića i ostalih a papučar i nije ni zašta a kamoli za lidra
mashallah Sebi !!! Sultanijo nasaaa!
Sarajevo se pretvorili u jedan veliki cirkus u kojem su na sceni neduzni građani, a iza paravana nemarne glave politicke bagre. F U J !!!!!
Koliko ja znam Kcus je Federalni nivo, tako da Vranić nema nikakvih ovlasti da im naređuje. Da nije tako davno bi vlada KS Sarajevo skinula sultaniju.
To ko onaj vick.Kako Mujo klonira Fatu? Hebe je dok ne klone😄