Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kažem da nije zagađeno, od ovih sto su se javili ima sigurno i Placebo slučajeva
Ma garant od cigara,ili im nisu čisti dimnjaci pa im vraća dim u stan. Ne vjerujem da je od smoga. Ironija naravno. Preporuča se boravak na planini. Pa ta bagra misli da svi mogu ovako kad zagusti otići na skijanje. Oni se smiju ljudima u facu. To je ono kao u Africi kad se mali požalio da nije jeo 7 dana. Kaže UN-ovac ,ma moras makar na silu.
Rezervatlije su uspjeli zagadit i zrak, kako u nezavisnoj RS i HRHB nema ovakvih problema, već samo na 18% teritorije gdje žive talibani