Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nema ko ni oboljeti hahah otisla raja
vala baš, hehe
Na KCUS ne da lijece virus, oni ga jedu.. 'ta ce virus
Dovićemo ☝🏻 direktor hitne je pravi č’oek musliman, on će doviti za sve nas! Kakvi lijekovi vakcine i gluposti
@NeumMonteKarlo 🤣🤣🤣🤣
Pa Bosna je cijela (doduše u tri djela) jedan veeeliki karantin 😂😂
Manite se senzacionalizma, klixovci. Hebo vas corona.
Zasto se ne napise da je objekat koji trebao sluziti kao izolatorij gospodja Sebija iskoristila i napravila sebi rezidenciju, jer je doticnoj ispod casti koristiti kabinete u DIP-u.
Kod nas svinjska gripa uzima zivote, a mi se brinemo za korona virus.Smijesno
Pa sta ima KCUS
Pa brate kese I selotep.
Što bliže generalnoj direktorici.
A zasto bi kcus imao izolatorij?Zasto ne bi Opca bolnica omala ako joj je 50% kapaciteta potpuno prazno.Imaju pedijatriju na kojoj nema ni jednog djeteta a utroseno skoro milion km?Zasto Dom zdravlja nema punktove za prijem sumnjivih slucajeva i zasto ne rade 24 h?
@lamson Dom zdravlja nije ustanova sa ležećim pacijentima , a Hitna radi upravo kada DZ ne radi. Kada bi DZ radio 24 sata retardu jedan ne bi ni trebala hitna, jer bi to predstavljalo dupliranje posla. Osim toga epi/pandemije su federalni i državni a ne kantonalni nivo. I de ne laprdaj Sebijin poltronu
Prije bi preživio u magazi, nego u KCUS, ako bi te napao virus 🤣🤣🤣
U ostalom,Bosna puna Virusa kikad se rjesiti ih.
Ma daj te ba..U Sarajevu zivjeti smog itd zagadzenost na nivo,mala.maca je taj Virus..Imuni ba 100%..
Ne moze, Sarajevska je vec tu, nema mjesta , žao nam je.🤭
2 andola 3 puta dnevno i caj od nane
Opet tipicna hrpa gluposti karakteristicna za Balkan. Izolatorij! Koje to drzave imaju zilatorije? Svaka normlna drzava prilagodi kapacitete potrebama, pa tako se i pojedini odjeli pretvore u odjele izolazcije kroz dobro poznate protokole, ali najlakse ja na tipicno balkanski nacin reci kako mi nemamo mogucnosti za to Majku vam milu..
Ko dobije virus ide na poljine kod seke i baxa