Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko da gledam svaki 2. dan je pokvarena, a lista za cekanje 6 mjeseci. Znaci umro si od raka prije nego dodjes na CT da ga dijagnosticiraju.
@Automatic555 Jesil to ti Sebija?
@Kupidon Odakle si - iz Sandzak. Gdje si bio - u Sandzak. Sandze isto pricaju k'o i Nislije
Budimo iskreni, kako je Izetbegovićka došla nabavljeno je more novih aparata. Žena ima plan, šteta što nije kandidatkinja za Predsjedništvo BiH, ali ima nade sa ovakvom agilnošću da bude premijer Vlade FBiH gdje bi imala stvarnu vlast.
hahahahaha pogledajte samo komentare ovih SDA-botova. Pa kako vas nije stid, da budete ljudski BOTOVI, imate li obraza, casti, dostojanstva? Prodajete se za cvaju i litar mlijeka, bijedo.
Divno je vidjeti da KCUS prati novine u svim oblastima medicine, te shodno realnim mogucnostima radi na uvođenju novih metoda i tehnika u liječenju pacijenata. Sve pohvale za direktoricu, menadžment i uposlenike
Divno je vidjeti da se ulažu značajna sredstva za podršku i podizanje kvaliteta zdravstvenog sistema. Sve pohvale za trenutni menadžment KCUS a
U posljednje vrijeme iz KCUS svakodnevno dolaze pozitivne vijesti. Sve čestitke za trenutni menadzment
Impresivni napredak, pozitivni pokazatelji sustižu jedni druge ! Sve pohvale za trenutni menadzment
Divno je vidjeti da se konstantno radi na stavarnju boljih uslova. Nadam se da će se što prije poduzeti aktivnosti oko reorganizacije zdravstvenog sistema u KS.
Godinama se cekalo na ovakve uslove rada. Profesorice, svaka cast
humano nema sta balijama poturcenim treba jos vise aparata,...sta ih ceka
Sebija primjer nekog ko zna da radi posao na koji je postavljen, maksimalno se trudi da poboljša uslove liječenja. Primjetna je promjena politike vođenje KCUS u odnosu na staro rukovodstvo, nadam se da će se nastaviti nizati uspjehe.
Svaka cast profesorice! Smanjeni dugovi i odlicni rezultati rada su dokaz uspjesnog vodjenja KCUS-a.
Sva čast rukovodstvu na ovom uspjehu, definitivno KCUS postaje najsvjetlija tačka zdravstva u BiH.
Promjena politike vođenje KCUS u odnosu na staro rukovodstvo dala je odlične rezultate, doktori koji su se godinama borili samo za sebe, grabili za svoje privatne klinike, uništavali bolnicu, pacijente a danas imamo potpuno suprotno situaciju. Sve pohvale profesorici Izetbegović na postignutom uspjehu do sada.
Svaka čast cijelom menadžmentu, sve češće lijepe vijesti stižu od njih. Bivše rukovodstvo trosilo pare na putovanja, profesorica Izetbegovic iskljucivo radi na poboljšanju uslova liječenja.
KCUS je jedan svijetli primjer pozitivnog djelovanja i kontinuiranog rada.