BiH izgubila značajno vrijeme
4
Köck: Zabrinut sam zbog secesionističke retorike
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Austrija najveci investitor za iznijeti pare iz bih preko raiffeisen-a i ostalih nastimano-privrednih subjekata!
Sve se svodi zapravo na to da se blokada svih institucija BiH i svake mogucnosti da BiH jednoga dana postane normalna država naprosto nastavlja do daljnjega. Ona može biti prekinuta jedino krupnijim političkim ustupcima bošnjačke strane ili ratnom pobjedom Bošnjaka. Predložio bih sazivanje novog Bošnjačkog kongresa na kojem bi njihovi najmudriji članovi trebali donijeti procjenu koji od ta dva pristupa ima veću vjerovatnost za uspjeh, i da nakon toga krenu u realizaciju. I to je to, vrlo jednostavno.
Važno je, i d i o t e, da nisi zabrinut što u vladi Federacije sjede sljedbenici fašista Ante Pavelića, koje je tamo doveo ambasador Majmoon uz pomoć svog majmoončića Inzka. O atentatorima i pljačkašima Lojanovićima da se i ne govori. Jer s njima će ova zemlja sigurno naprijed. U ambis.
A da nije slučajno ...