Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O cuj sad su odjednom bitna ljudska prava Karadzicima svasta HAHAHAHAHAH
Krivo joj jer ako ode u Englesku neće ga više nikad vidjet osim preko kamere. A pitanje je i to.
Ja bi ga u kavez sa lavovima zatvorio... monstrumi i ne zasluzuju bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neka dr dabic pije urin, bice mu lakse
Sprema se Raso da ga braca naguze kao i teroristu Krstica. Posaljite kantu vazelina i pelene za odrasle, trebace mu 😂😂
VLAHahahahahaha... Ode Rašo na "generalno" podmazivanje čmarnih mišića. HA! Britanske bajbukane su pune braće, ala će ga potpetiti, kad ga nazovu na telefon, ima da priča poput djevojčice od 12 godina. Pomjerit će mu krajnike od napušavanja VLAHahahahahahaha...
Ovo je neki vic, oni pricaju o ljudskim pravima. Koje licemjerstvo da mi se povraca, a ja se iskreno nadam da ce ga nego dobro n.a.g.u.z.i.t.i, da mu oci ispadnu.. nek vidi kako je to. Gospodine, da vam bog dadne dug zivot, da se napatite.. Amin.
Samo reci Amin, nek svakog zlocinca nije bitno sa koje strane je bio zatvore, po sumi se igra "amarele" a ne po civilima.
Auj kakva grdna ženturača, ovu ni Lečić nebi okrenuo.
Jel ovoj Dusanka Majkic nesto u rodu? Pitam za drugaricu...
I nju u buharu sa babom
Vratite ga u BiH da sluzi, crko da Bog da
Ne moze biti zadovoljna kad su engleski zatvori jedni od najgorih u zapadnoj Evropi. A sto se tice tretmana ratnih zlocinaca, Englezi su jako strogi po tom pitanju. Pa Englezi pratlkticno izmislili to, jer oni su napisali i sprovodili SOP za osudjenike u Nunbergu nakon 2 svjetskog rata.
Busi haha Busi haha...Busi... Tako ce mu crnci tamo govoriti kad se Raso sagne
A uša krmačo
ebo te otac
Nisi bila nezadovoljna kad je naređivao granatiranje balija...tad se nisi zalila kozo.
Kako je ogavna, isto nekakva karikatuta
Ljudska prava. Vi ste 💩💩💩💩💩
Neće ga ubiti, karati će ga
Potodicno poslati na goli otok