Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo vole nepismeni i nesposobni troprstaški Dodikistanci na 183 KM penzije. Zato ih i hrane. Pleme iz Ruande - Dodikistanci.
Ugedajte se na vaseg Ministra Sarovica, koji je sve nacionalno i vjersko stavio tamo gdje je tome i mjesto - svoje srce, porodicu i dom, i odlucio se raditi posao za koji je izabran i uraditi nesto za ovaj narod. Na istog se mogu ugledati i bosnjacki i hrvatski politicari. On platu zaradi i halal mu svaka marka.
Na kog li je ovako lijepa, na oca Radovana ili na majku?
sva srpska politika se zasniva na provokaciji...tako da me ova odluka ne cudi. slabo progresivnih snaga u RS ima..
Pa i Alijin sin je bio predsjednik
Ma nema to veze. Bakir je musliman i on moze da krade od svojih bosnjaka, :)
Ja konto Kim Jong II
Baš me zanima hoce li ovu činjenicu spomenuti FTV i N1 ? Ipak medijski propagiraju SDS kao oporbu SNSD-u.
Nisam bio u parti fazonu ovog vikenda. 1dis i DonnDamirEfendic su to primjetili. Petak i subota večer, London, Mortons Club... ni 1dis ni ja nismo imali posla sa influenserkama. Iskreno rečeno mislim da sam se zaljubio... 1dis je bio posvađan sa ženom zbog čestog provoda s nama tako da nije bio raspoložen. Ja sam samo gledao telefon očekujući poruke na viber, nisam mislio ni o influenserkama, ni seeksu, kompaniji... nego samo o Njoj - Sarajci, ljubavi... i pio štok.
SMRT nakaradnoj izdrkotinik Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Kakvih sve ludjaka ovde ima 'bem ti sunce!!😂😂😂😂😂😂
Ima li Hitler nasljednika da ga naslijede?!
Republika Šumska i Smrdska sa ovakvim osobama može samo propast što će se uskoro i desit. (sve ide u tom pravcu zajedno sa njihovim precjednikom DoDickom).Živjela slobodna i nezavisna Republika Bosna i Hercegovina.....
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
I kaze ajde sa srbima , komsije su . Glupi bosnjo uvijek popusti i uvijek po pu si ...
MA NIKO OD NJIH NISTA NE MOZE POSTICI DOK JE DODIKA.
Mile Dodik / Predsjednik BIH Zeljka Cvijanovic / Predsjednica RS Pedja Kojovic / Premijer FBIH