Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gras-najdjutanskija "firma" u africi
Pa zar ta firma uopste i vozi, kako se vidi na cestama grada Sarajeva samo Centrotrans kruzi pun
Broj zuba je obrnuto proporcionalan broju glasanja za SDA
zakoni se ne poštuju i to od onih koji bi morali da ih primjenjuju i vode brigu da se primjenjuju. ako je samo u pitanju interes i pravo građanina pojedinca zakoni se u tom slučaju nipošto ne poštuju i ne primjenjuju. primjera kolko hoćete, od npr. prava po zastari rokova pa dalje... činovnici se naprotiv osjećaju veoma prevareno u slučaju da građanin ima neko zakonski izrečeno pravo. to niđe nema rekao bi damir nikšić...a kamo li da će se poštovati nekakav pravilnik okuponima
Nedavno sam vidio revizor, pa nema 25 godina, imaju stotine radnika viska a i dalje se zaposljava
Grad SA ima dovoljno para da svim gradjanima ponudi besplatan prevoz.
Revizori to ne postuju.Vidjela sam kada je revizor u tramvaju maltretirao zenu zbog te karte.Rekao joj je da takve karte ne vaze i da mora kupiti kartu.Zena nije htjela i napustila je tramvaj.
Dajte jos sta penzionerima. A djeca nek nam odlaze u inostranstvo
TI UPOSLENICI BI DA KRADU,SVE TE TREBA NAPENDREČIT I ZATVORIT PO MIJESEC U ZATVOR
@Ecolo ŠALA MALA
@Ecolo NETREBA PENDREČIT AL TREBA ZATVORIT POLICIJA