Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od jutros 4 komada samo na relaciji Zenica-Doboj plus 4 stalna stcionarna...došlo mi da idem pješke...a djubrad samo ceka preko 20 da preletiš da ti uzmu vozačku ko zečevi iz žbunja iskaču...sramota....a kada idu rotacije i pratnja ti mogau i pješake da gaze što se tiče policije...ma mrš
"NE BRZE OD ZIVOTA" slogan koji vazi samo za obicne smrtnike, jer u nasoj drzavi politicar ima kontra slogan, prednost nad vozilima hitne pomoci u kojoj mozda nekom zivot ovisi o sekundama, ali ako doticni zuri u kafanu na vruc burek ili mozda neki dogovor onda vas zivot nije uopste vrijedan, ne smije se burek ohladiti. Niko ih ne smije zaustavljati i oni suludom voznjom " "NIKOG NE UGROZAVAJU:" "
Za cd disk na retrovizoru nista haja hahaha
Zar i to ima , za ometanje radara ...
Dajte narodu radna mjesta,dobre plate,pa onda radarisite koliko zelite,ovako samo navlacti bjes sirotinje na sbe,i rezilite svoje matere,bando jedna pljackaska.
Za mene je budalastina kaznjavati samo vozace nego trebaju prvo kaznjavati i one koji prodaju tu opremu, isto kao i za pirateriju, ako sam ja kriv sto koristim piratski windows onda je i kriv onaj sto mi ga je prodao i to javno ima radnju. Kad njih prvo maknete onda mozete kaznjavati korisnike.
A frajer na piku prodaje normala ahahah
Anketa sve govori... Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici? Da (1140) 18% Ne (4585) 73% Nisam razmišljao/la o tome (515) 8% Mene našli handrit zbog makazica, kaže što će ti te makaze u autu, hlado oružje...
malo vise vozacke solidarnosti i mozemo barem malo umanjiti njihov budzet, majku im
E nek ste naveli i prodajna mjeste i cijene. Bravo
Sad oni koji imaju novca 500 km vise da izdvoje za radar ko bi se trebali zabrinuti..Ne nece jer policija nesposobna ni ne zna kako otkriti ometac radara ili prepoznavanje radara. Dzabe Vam zakoni kad ne primjenjujte u praksi zakone!
kme kme jer stoka debela ne može naplaćivati harač
ovi uređaji ne rade! Budale daju grdne pare i jos plate kaznu za to, a ništ ane pomaže...
Radar treba da djeluje preventivno da ga vidis i da bi drugi put kad budes tuda prolazio da smanjujes brzinu....a ne samo mi dodze cestitka a on ispod bankone sakriven niti znam gdje ni sta.A oni na konkursima uzimaju mrsave drotove da se kriju iza bankina i stubova.
To se zakamuflira, ako ti drot skonta sta je to, onda si glup i plati kaznu!
Putevi gradjeni za konjska kola u 19om vijeku, asfaltirani u 20om vijeku, vozis auto 21 vijek. I sad ispod asfalta ispadaju austro ugarske kamene kocke