Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ce im Ceca pevaljka odrzi koncert -ebo je Hajrudin Haro Samardzic
Stoji narkos pred ogledalom pola sata, stoji, bulji, češka se po glavi. I zovne ga mama na večeru: OBILIC, sine, dođi, večera... Tek se on udari po glavi: Pa OBILIC..
MITREEEEEE !!!!! popusi mi dok ne dodje do litre
Ljudi, ne laprdajte, RAK ima samo strategiju ali ne i zakon po kojem bi stitio licencu ili emitovanje DVB-Ta, a taj zakon donose ima vec 2 godineeeee !!!! Ovo sto je RTRS uradio je za pohvalu, pa pogledajte sve zemlje oko nas vec su krenule sa testiranjem, a neke kao Hrvatska potpuno gase analogno emitiranje..... Kriv je RAK i nesposobni direktor Huseinović, koji zna samo uzmati pare od telekoma ;)
smijesno je sto rak kaznjava hvale vrijedan pokusaj distribucije digitalne televizije rtrs-a, samim tim koci progres i eventualno uvodjenje digitalne tv na prostoru cijele bh... naravno rok je 2012, a to je tako reci sutra... sreca pa nije bilo raka u doba edisona i tesle inace bi i dan danas pisali pod svijecama
Zašto je visoka kazna? Ako je radio 202 morao platiti 10.000, šta je onda 100.000 za tako jak sistem? Koncert narodnjački i eto 100.000
Tako je pipo poslacemo ih u Juresic park da ponovo zive u zajednici sa svojim evolucionim potomcima.
rtrs,odnosno mile ronhil,kao generalni direktor su trebali ranije razmišljati o posljedicama opstrukcije Državnih zakona,Institucije BiH se MORAJU poštivati a ne stalno postupcima i opstrukcijom dovoditi u pitanje.
Pod hitno se trebamo odcijepiti od genocidne tvorevine, bez ikakvog referenduma. FEDERACIJA4EVER
@:) Pazi da stvarno ne dodje do muslimanske megalomanije na nacin na koji je radila i jos radi srpska megalomanija.
Poceo je raspad BiH zbog muslimanske megalomanije.
@. Koliko se sjecam Jugoslavija nije izdavala nikakve naloge prema BiH osim onih o rasporedu vojnih jedinica i dijeljenja naoruzanja Srbima. Da su Muslimani kao sto su Srbi bili onda bi se naoruzavali i ukopavali na brdima i ne bi se bavili nalozima.
M-ITAR-RS Zasto YUGO ima Grijace na zadnjim staklima ? Zimi kad ga guras da ti se ne zalede ruke. S-rbi su to, oni o svemu razmisljaju
Ovo me podsjeca na raspad Jugoslavije, samo sto su sad Muslimani Srbi. Muslimani izdaju razne naloge, a RS ih ne benda ni 5%.
Pa Mitre, ako ti je toliko tesko zivit u nashoj lijepoj Bosni i ako smo mi toliko otishli unazad ( a zivish u Bosni, jer je RS samo entitet), hajde ti brate u Srbiju, pa da vidimo dali cete oni primit!! Trebas malo da citash srbske medije, pa da vidish, sta oni misle o vama. Bas da se vidi ko je 10000 godina unazad :-) Mile, kako ide traktor????