Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akademska zajednico odmah se roknite. Eto sta ste vi dopustili da vam neko ko je do diplome dosao za mjesec dana studiranja donosi zakone i odlucuje o vasim sudbinama. Profesori doktori vi ste krivi za ovo sto vam se desava. Vi ste ove pustali na ispitima i upisivali im ocjene bez polaganja. Prodali ste i sebe i svoju profesiju.
Priroda nekad bude i okrutna
Eto ti češ ga urediti haahahahaha
dabogda ti zadnje bilo gospon kazazovicu pleme ti se zakotilo
Heee DIFOVAC je to metodoloski proguro;)
Hoce kur.. Eto da se tako izrazim.
neeemate vi pojmaaaaa
Na ovakav nacin nevjerujem a pogotovu dok se ne ukinu ovi vanbracni fakulteti jer je to po meni salacenje pameti a i protekcija se mora svesti na minimum.Pogotovu familijarne relacije i sofrom dijelenje tema za ispite i diplomski
Ljepsi se kopaju
Lagana igra za SDA i nazovi premijera, kojem Sebija tepa Mali. Ovdje se provukao mali amandman kojim Dekan fakulteta moze biti i osoba koja je dio nastavne baze nekog fakulteta. Placite akademci sa Medicine. Sebija vam imenuje novog dekana.
Budžet država ! Penzioneri na budžetu, borci na budžetu, evo sad i studenti i Univerzitet ! Stani ba pa tako je bilo u prljavom komunizmu !!! Eeeeeh iako je sve isto sad je ovo DEMOKRACIJA ! Prije je sve vladajuća partija određivala a sada ... oept partija ??? I oduzimala narodu viškove , a sada samo oduzela DEVIZNU ŠTEDNJU ! BAkire gdje je ??
isti kristijan golubovic
Ovo je potop za UNSA.
@ACH Ovo označava početak kraja javnog univerzitera sa besplatnim školovanjem. Po ovome bi jedan doktor nauka, docent trebao raditi za 1200 KM. Znači kraj.
Moze li mi neko objasniti sta je sa ECTS kreditima, da li je moguce prebaciti 12 bodova, ili 6 ? Hoce li ovaj Zakon stupit na snagu do SEPTEMBRA hahaha
@t1gar Nisam toliko los, belaj mi je to sto radim svaki dan, a redovno studiram, pa nemam uvijek mogucnosti ni doci na ispit, a kamoli sve bespotrebno naucit. 3 predmeta imam, od njih dva nose 7 ECTS, a razlog mog padanja jednog predmeta jeste to sto mi uvazeni prof. SDA podobni nije htio izac u susret da polazem ispit samo dan nakon predvidjenog roka
@t1gar E pa bas to, da sam tatin sin sigurno bi prosao i bez ispita
Još samo da ga profesori počnu poštovati.