Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRAVA LOPOVSKA FACA, kako vas samo takve nalaze, ko iz KPZ Zenica da vas vade Sve vam LOPOVSKO I BANDITSKO
Ti si zlo a pogotovo za obrazovanje. Ko tebe postavi taj nije normalan. Sram te bilo. Samo laprdas a iza tebe osta pustos. Ko te naslijedi trebat ce mu mandat da ispravi sto si ti uneredio u obrazovanju.
Smece jedno pogano!! Pu Pu !
SDA mafija.
E moj glavonja
Ovo moj Ilidzanac,znam lika onako ,rega.Ali kad sam ga vidio da je ministar obrazovanja,onda mi tek ništa nije bilo jasno,tek sam vidio koliko smo zglajzali.
kakva crna Ilidza lik iz Pazarica
E moj Elvire , ima li kakvog sistematskog plana za SDAlije s poteskocama u razvoju. Ili kod vas vazzi staro nacelo o podobnosti, sto gluplji to bolji....
edus je udruzenje gradjana. to nije obrazovna institucija.
Hajde da je ministar rudarstva, nego obrazovanja!
Ministar obrazovanja 😂😂 slika i prilika države nam voljene