Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si ministar. debelo si placen da budes upoznat. druga stvar je sto si nesposoban
Ministre jesi li upoznat sa procesom zaposljavanja, jesi li upoznat de se u 90% skola prima sda kadar bez kvalifikacija, da se na mjesto profesora jezika primaju osobe koje imaju izrazen naglasak iz Sandzaka, OD Sjenicu i slicno...?!
@sarajevowinter Očito to da mu ne smeta ni ekavica i hrvatski jezik u svim institucijama Federacije a i Kantona jer nije sa tim opterećen, ima važnija posla.A na kraju krajeva zasto bi i tebi smetalo,svjesni smo da nije bilo ljudi sa tog prostora kojeg ti nazivas Sandzakom da brane ovu zemlju, nebi ni nas bilo .
Nisi me shvatio druze, da li bosanac, jugovic ili bilo koji naturalizovani nijemac, englez i sl u njihovoj zemlji, moze predavati maternji jezik?! Jel mi nemamo dovoljno nasih koji su zavrsili bosanski, srpski i hrvatski?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stoko nesposobna .Ti si ministar i odgovoran si .Neznanje ne amnestira od odgovornosti .
pa što primaš platu? jesi li sa tim upoznat??
Cuj nije me niko kontaktirao. Isto da Meša pred meč kaže: " Nisam znao da je Džeko povrijeđen, nije mi niko javio".
Pa problema je milion na primjer rezervisete mjesto u restoranu Bosna na Ilidzi I onda vam ne daju da udjete jer ste osoba sa posebnim potrebama. http://www.frontslobode.ba/vijesti/drustvo/91674/tuzlacima-specijalnim-olimpijcima-uprkos-rezervaciji-zabranjen-ulaz-u-restoran-bosna-na-ilidzi
https://www.facebook.com/korakpokorak.tuzla/posts/1187484297962228
Ne znaš ti ni da su ti direktori OŠ pedofili pa ti to šefa ne zabrinjava a i tebe baš nešto zaboli ... Bitno je da visoka plaća redovno liježe na račun a tu su i druge benificije ...!!!
Ovdje izgleda niko nije procitao tekst gdje pise da NIJE NJEGOVO MINISTARSTVO ORGANIZIRALO, VEC MINISTARSTVO ZA RAD, SOCIJALNU POLIKITU I OSTALO.
Cuj "niko me nije kontaktirao u vezi s tim", pa sta je tvoj poso idiote, jesi li ti normalan, znas li sta pricas uopste!!! Pa tvoja je duznost da znas o tome ti si ministar ili barem neko od tih tvojih 6 pomagaca ili potrckala koji piju kafe po cijeli dan i drkaju ku.rac. Joj koji ste vi majmuni a i taj narod dole sto vas slusa!
nisi upoznat o svom poslu? ma ja to je normala,ide plata,ide jos love sa strane i boli tebe racku za sve.je..m li vam mamu zelenu lopovsku.
ovaj je za krampe i motike, pravi SDA kadar
vidite da je ovaj mr.bean sa poteskocom u razvoju
Pos'o ti je da budeš upoznat jebbo ti sestru svoju nesposobnu.
debil nije upoznat sa svojim poslom. svasta
Šta?! Moja nadležnost kao ministara obrazovanja i nauke su neka djeca? Otkad to? Samo da topli obrok ne kasni, za ostalo ćemo lako.
Nisi upoznat o problemima djece sa poteškoćama u razvoju!!??....ti nisi upoznat!?....ti kao ministar obrazovanja nisi sa time upoznat!!????....pa ti nisi normalan
POGRESAN COVJEK NA POGRESNOM MJESTO AL NE SIKIRAJ SE NISI JEDINI !!!!!