Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok nam SDA bude vodila obrazovanje ne piše nam se dobro...
nek ti dodik vodi vasino jedna
mamu ti botovsku i tebi i tvom Führeru Fahri
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pomozite im jadan i ne bio. Pitao bi te da je tvoje dijete takvo. Podrška dječici!!
Daj ostavku konju...sta si radio do sada, sram te bilo!
udruzenje zeli da se prikopca na budzet pa da ubiru od budzeta plus od roditelja. uzas sta ljudi rade preko djece. imate institucije roditelji a edus je udruzenje gradjana koja vas klepa.
@moa...placene su i institucije koje ne rade nista
Pomozite im nemojte im odmagati
na kraju prepucavanje i pred izborna kampanja preko leđa djece sa posebnim potrebama, stidite se roditelji djece s posebnim potrebama koji ste pali na šuplju priču prodavača magle iz edus-a
Znaci faca ko da ne izlazi iz kafane, pjandura.
Ocima ga ne mogu smislit, ali za ovo se slazem s njim. Svi ovi privatni projekti i organizacije imaju samo jedan cilj - da klepe lovu
@Dado90 realno nemaš dovoljno informacija i daješ paušalan komentar. Najbolje znaju roditelji djece sa poteškoćama u razvoju i sigurno je da je bi stavili profit neke tamo organizacije ispred razvoja svoje djece. Lično sam se mogao uvjeriti u sposobnosti EDUSovog programa za rad sa djecom sa poteškoćama u razvoju (autističnog dijete) i poboljšanja njegovog ponašanja. Zato slijedeći put razmisli prije nego daš tako ograničen komentar
Dobro gospodine debilson, zaista cu razmisliti
A jadni li smo kad je ovaj debil s Ilidze ministar,pokupovali kod Redze diplome,
gledaj ministar sto se farba..bas je in
Meni se čini da se ne razumiju. Ministar govori da EDUS nemre vršiti obrazovanje, a EDUS kae da oni mogu vršiti edukaciju. Edukacija i obrazovanje (misli se na formalno obrazovanje) nisu jedno te isto. A da nam je vlast u qrcu - i to je tacno.
viri mu hljeb iz usta
obrazovanje i sdooo ne idu u istu recenicu
Ovaj je Nastavnik fizickog iz Ilijasa i on nam kroji politiku obrazovanja OMG
S obzirom da sam upoznat sa cjelokupnom situacijom u i oko EDUS-a,mogu reci samo da ovi kravatasi slazu dok zinu! Da li postoji neko od novinara da malo bolje istrazi direktora skole,zasto edukatori nisu 3 mjeseca dobili platu i gdje je nestalo 130.000 KM?!
što bi KS plaćao edukatore pored svojih škola koje po Zakonu mora plaćati, nek edus pokrene privatnu školu i plati svoje radnike.
Ovaj je definitivno zalutao samo uvodi gomilu gluposti u obrazovanje, a trebalo bi ga vratiti na: dubak, cuculu i tutu