Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene bi cudilo da kaze da bi obnova neke fabrike ili sportskog centra predstavljalo stimulans ljudima
to nije njegov posao
@rub posao reisa nije da otvara fabrike, ima ko to treba da radi. i baš bih te volio vidjeti koga bi se prvo sjetio kad bi se zadesio u avionu kojem recimo motor otkaže i počinje da pada...nikoga drugo do onog ko te stvorio a koga ne poštuješ
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
Obnavljaju đamije nakog bega osvajača, k'o da im ke rod rođeni još vele da je Srbinje njiovo?! Bože sačuvaj budala!
srbinje nije ali Foča jeste naša
Još jedna utopija u jednom narodu.... Slabo će se tko iz sarajeva vratiti u RS posebno ako taj entitet ne prihvataju
ja volim onu kraj krvave crne foce tu ustaska propast poce.tece drina sva krvava na stotine nosi glava.svud cetnici bacovica crnogorci bojovica hercegovci salatica i bosanci jevdjevica.svaki hita svaki leti ustasama da se sveti.
Da je Hitler znao za Focake nikad Jevreje ne bi diro