Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto Bosnje niste na dzumi? Jel cekate da vam naprave dzamiju u avliji? Daleko.
A gdje je suprostavljanje bursuladzicu, reise?
radite dobro i odmah ste se suprostavili zlu........al ne znate vi to..........ni ti ni tvoj bratko pop
A Američkom , ruskom i evropskom zlu ko će se suprostaviti , do sada u Sriji i Iraku ubijeno preko 60.000 civilia i i dalje bombarduju,a o tome ne pričaš licemjeru jedan.
Masalah SEHIDI - tako su Sirijci i Iracani i tebi govorili dok su slali tenkove Srbiji. O tome nepricas celavi i krezavi licemjeru.
Treba li bi organizovati koncert Ilahija i Kasida da se proslavi prelazak SHEHIDA na AHIRET.
A sto je on onako CRN - zna li se ko je njemu babo i iz kojeg je on plemena.
Cudo da nije prvo spomenio MUSLIMANSKE zrtve sirom svijeta sto KAFIRI ubijaju. Odnosno Sune, Sije, Ahmedije, Vehabije, Salafije, Maliki, Hanifi i druga plemena i njihova intepretacija SEX KULTA.
@EXM Što se praviš pametan 😁
@nirvana1 Rocker nije ovo od mene. To je mene moja hadzinica nana naucila. Kaze ima 70 sekti muslimana. Satra se klanjajuci po citav dan na Arapskom ono sto je hodza naucio na pamet jer je nepismenta. Uvjek je pod abdestom i nesto doklanjava. "Kaze valja proci SIRAT cupriju". Pitanja ce biti na Arapskom. A reko kako ces znati sta te pita kad neznas Arapski. "U o tomo nisam razmisljala". Od tada je na purinima.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Koja kontradikcija - on ih trenira. Interesuje me koliki ce dobit BONUS.
Moze li mi neko objasniti zasto su mi se zgadile sve skoro hodze i ove mlade vehabije sto palamundaju?
sda reis