Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo zagađenje zraka treba zaista tretirati kao ozbiljan problem i pozabaviti se kao takvim... kod mene sin više od tri sedmice kaslje.
@vlado120 hvala
@exvlahomlat Pa vidis godiste..... A jesam curetak... imam dva dzina😂😂😂😂, kao dijete pored njih sam😁😁😁😁
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trebaju odgoditi nastavu dok je god stabilno vrijeme i ova zagadjenost, znaci ovu citavu sedmicu sigurno, a ne samo dan ! Roditelji na bolovanje ili godisnji i put planina svi sa djecom, skijanje i sankanje❄️❄️❄️
Ima li ko iz kšc medicinske generacije 2002-2006?
Iskoristite vrijeme i moli te se da nas neki normalni ljudi povedu naprijed. Da ovu stoku sa pečatima zapečatimo i pošaljemo na smetljište historije.
Brinuli su popovi vazda o gresnicima tj. vjernicima , dje će vani po ovakvom zraku
U Sarajevu je, nažalost, prigodna ona, daj prdni, da dođem do zraka.
I hava nim majorizira.
Mogu misliti kako su se djeca iznervirala , ko konji kad im se konjska kola prevrnu.
Pa zar nije raspust?
Ako svi u isto vrijeme stavite ventilatore na prozore mozda se nesto desi! I ukljucite ih... 😐
@Libertino A kuda da puše ? ,vani ili unutra :)
Pametno...