Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledati jutros malu raju kuci kako otvara poklone i njihov iskren osmjeh na licu je neprocjenjiv
@naftalin zar nije to ono o cemu svi treba da se pozabavimo, komentarisemo, pisemo....srecom u porodici, lijepom zivotu
upravo plovim ka moru.. sretan vam blagdan (onima koji slave).
Sretan praznik :)
SRETAN BLAGDAN SVIM KATOLICIMA KOJI SLAVE! :)
On nije zivi u turskom gradu vec u vizantijskom jer turske tada nije sigurno bilo, pa ni osmanske carevine.Vec Rimsko carstvo. Pisac teksta ocito ne poznaje materije pa je prepisivao sa wikipedije.
Kod Bosnjaka vjecito demagogija kako smo svi Bosnjaci raznih vjera odnosno reklo bi se treba postovati hriscanstvo u Bosni. Potom dodje ovakav clanak kad i tu sebe demantuju. Zakljucak je da bosanski muslimani nisu u stanju podsvjesno da prihvate drugacije od sebe i da je sva njihova multi kulti prica samo maska jer su skapirali da to pije vodu. A realnost je da iskreno preziru i odbacuju sve sto nije islamsko. U sred Evrope. Tuzno gdje je sebe ta mala vjerska skupina dovela.
mala vjerska skupina od 1.5 milijardu vjernika samo, druga vjera na svijetu :) ma mala nema sta hehe
@MajKinSincina idiote mislio je na muslimane u BIH. uostalom ipak je krscanstvo najrasirenija vjera,posebno katolicanstvo :) hehe -.-
Sveti nikola obilazi djecu. Katolička pedofilija opet na djelu.
Svim katolicima sretan praznik od srca ! da ga lijepo obilježite sa svojim najmilijim...
Meni je jako žao zbog mog prethodnog, vrlo neumjesnog komentara koji vrijeđa katolike na njihov praznik. Dragi bosanski katolici, u narodu poznatiji kao škutori, sretan vam praznik.
Sta znace skutori?
Je li se za Sv. Nikolu pokloni stavljaju djeci u cizmice ili mi se cini?
Neka mir, blagostanje i harmonija zapocne na Balkanu. Lijep pozdrav svima
Lijep pozdrav domovini i precjedniku Aliji Izetbegoviću!
*clanu predsjednistva
Naletih na jednu sliku nedavno pa kaze ovako : Dragi Djeda Mraze( Sveti Nikola), ostavi drugoj djeci ja sam bio dobar ali neću nikakav dar i sretan ti imendan.....a mojoj sestri barbiku, ako ne moze onda žvake za djecu ..roze.. Voli te tvoj Martin. Sretan vam praznik :-)
Dobar je bio ovaj Nikola, njega je naslijedio Djeda Mraz kojem sam se radovao godinama. Pametan je bio Josip Broz, smislio je kako da nešto vjersko pretvori u nešto svjetovno i da svi to prihvate. I postade to tradicija.
Katolička crkva je najbolji zaštitnik djece. Tretiraju vazelinom bolna mjesta.
@krilnik Kolomast
@krilnik treba zaviriti u vatikanske podrume i pitat djecu šta misle
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
đeda mraze donesi mi ferraaariiiii
Nek se centri za socijlani rad raspuste kad imamo Svetog Nikolu. A i traži manje para za isti posao ! :))