Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VELIKA TUGA SE NA DANAŠNJI DAN DESILA U AHMIĆIMA OD STRANE USTAŠA IZ KOMŠILUKA. katedrala ce se obnoviti, bitno je da niko nije nastradao
@DalekoNajpametniji a nisi spomenuo stradavanje hrvata u Trusini od hordi islamistickih fašista,koji su pobili hrvate ( u njihovom domu,na njihovoj zemlji ) ..... Od te jedinije legitimne armije BIh koja je branila Bosnu i Bosanski narod!!!!!!!!!!!!!!!!
@DalekoNajpametniji Iz ove katedrale je poceo poziv na Treci Krstaski Rat protiv muslimana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bojkotirati ovaj portal zbog raspirivanja mržnje!
doslo do upale u pravom smislu te rjeci... dr. dzipalo junuz
koga boli qurac za zgradom...
Ovaj pozar nije slucajnost.
Kad prije skelu postavise
De još koji članak, pa onda se sjetite i al-Akse..
Koliko se Srbi raduju u medijima i po drustvenim mrezama zbog ovog dogadjaja. Kakvi yebeni bolesnici
11 članak o ovome. pu novinara i g....
velka steta i strasno. al volijo bi dae ono djubre miteran ziv pada iona malo uziva
Na danasnji dan su zlocinci razapeli covjeka na Dzamiju u Ahmicima i minirali je, pobili zene i djecu, zivu djecu pekli u rernama, a ovi iz klixa vec 20-ti put pisu o nekoj crkvi u Francuskoj s kojom mi nemamo nikakve veze, danas mi zalimo Ahmice a ne Francusku
Nije bilo ljudskih žrtava. Hvala Bogu. A katedrala ce se obnoviti. Sta ste uzeli odmah senzacionalizam. Komentari i poredjenja da povracas.
Drugom zlo raditi a dobru se nadati ne ide! Zao mi je te crkve sjecam je se jos iz crtanih kad dijete... ali Bog nije ćorava mačka!
Iz ove katedrale je poceo poziv na Treci Krstaski Rat protiv muslimana.
Ma izgleda ko grom, nije joj ništa.
Svijet je odavno izgubio i trunku morala. Imamo danas ratne zločince koji se javno rugaju žrtvama genocida u Srebrenici, i dalje prijete pred očima cijelog svijeta. Meni je veća šteta jedna srebrenička žrtva od ove katedrale, jedno palestinsko djete ili bilo koji život neprevedno oduzet. Svijet njemo gleda i ne reaguje. Zašto bih ja reagovao na ovo?