Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ovog čovjeka nece smjeniti sa pozicije!
obicni lajavac koji zna da nema nista od toga, ali prica ono sto narod hoce da cuje ... prica se da je u to u SDA naucio
SIPA će to ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klix je SDA portal u sluzbi mafijaske hobotnice zvane SDA
Idemo redom Dolac Malta-zaposleni po rodbinskoj vezi katice i zaposleno je cijelo Gorazde,Visegrad,Rogatica idemo dalje hahah kao u sloganu pa onda kod Tehnicke skole su vecina zaposlenih od imamovica familija Srebrenica,Rogatica ima dosta sandzackih kurava sa obrvama od tempera
BHTelecom je pun kretena i stranačkih uhljebovića. Ako kojim slučajem nemaš leđa iz SDA nema šta da radiš tu. SDA Sarajlićev rođo Kahriman redovito smješta tendere ..
Prava istina SDA MAFIJA ZIVIO KASUMOVICU 100 GODINA
Ne moze ovog covjeka niko smjeniti jer bi u roku sat hiljade zenicana ustalo u njegovu odbranu ,nema vise stimanja poslova po gradu SDA seljacima i firmama ;) Vrijeme je da se Zenica vrati zenicanima !!!
Nakon sto mu je sda omogucila fabriku namjestaja i 4 hidroelektrane sad pljuje po njima kladicni bosnjak marke tornjak
Bitno je da je SDA nema veze što pojma nema. Logika SDA bagre. U Bih Telecom-u jedan sposobni zarađuje platu za drugih 10, dok oni hlade muda po kancelarijama, jer ništa ni ne znaju da rade.
@kraftwerk Ima, ali su rijetki. Većina nema pojma.
@kraftwerk Nikakvo čudo zbog naštancanih diploma iz Travnika, Kiseljaka, sa Sokolca i ostalih tzv. fakulteta.
Svaka cast lave..
prodajte je njemcima. bolje nego da s njom punite bakirov privatni trezor.
Kako je krenulo odcjepice se Tuzla i Zenica od Sarajeva pa ce Alijinih 24% spasti na 10% ko 1993. hahahahahaha
pffff, sedmi put mi na klixu brišu komentar, i svaki put zbog kasumovića :))) još jednom i objavljujem imena ljudi koji kod njega primaju platu da lupaju minuse, komenatrišu, prijavljuju "neafirmativne" komentare i iskružuju članke o njemu ;) to ni Huso nije radio... e, pa, nije vam ovo Sjeverna Koreja, deco ;)
Gospodin Kasumovic bi prije kraja mandata mogao zavrsiti kao prof. Sulejman Redžić, Jozo Leutar, Mustafa Hajrulahović- Talijan, Nedžad Ugljen, porodica Halilović ili u najboljem slučaju kao Nedžad Herenda...
...ili kao Milorad Dodik
zagrizao si previse fudo, bojim se da neces ni sazvakati a ne progutati... ima mjesta na smetljistu
Podrska Kasumovicu!! covjek radi koliko moze, Nije lako protiv velike SDA hobotnice!!
Bravo g. Kasumoviću! pravi Bosanac! samo protiv Islamske države (SDA)!
gdje ces na BH Telecom i jos na kladionice... covjek udario na SDA i HDZ svaka mu cast.... samo naprijed...
HDZ nije vlasnik kladionica u Sarajevu, Tuzli i Zenici i šta sad???
mora da se salis, oči moje lijepe, ovde su im samo poslovnice, glavne centrale kladionica su u Vitezu.... sto znaci pasha moj dobri da jesu vlasnici...
alo, Ublehaš, pročitan si... SDA-ovski isprdak, demagog, populista... kad oporezuješ i havu, šta onda? i šta ćeš uopšte s tom lovom kojom prikupiš, platit nove botove? ...a investicije, nova radna mjesta, rješenje za grijanje, IŠTA?! ...a, da, zauzet si čitanjem članaka i komentara o sebi i kandžijanjem botova koji navale ko mutavi čim se pojavi nešto o tebi :)
PORODICA IZMETBEGOVIĆ JE SVE PRIVATIZIRALA,OD ZDRAVSTVA DO TELEKOMA! NIJE OSTALO NIŠTA DA NIJE POD NJIHOVOM ŠAPOM!