Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudo bi bilo da je sve ispostovano... Kasnimo mi i za Europom, i za cijelim svijetom, pa nije nista neobicno sto se kasni sa izgradnjom neceg, u ovom slucaju tunela! Nasa posla...
Da je Fikret radio, bilo bi gotovo makar 80%.
@LepiNera i novi aerodrom u Berlinu kasni sa otvaranjem vec skoro deset godina
Preusmjerene pare za registratore...
Zavrsi ce se prije ova KORONA u svjetu,nego tunel Vranduk... Da su 5m pravili dnevno,dosad bi bio sigurno gotov...
Fikret ukro asfalt
Neserite..Da vam slikam po njemackoj table kad treba da su zavrsene radovi pa kasno po 1-2 godine a ne mjesecima pa niko nista..sam kod nas kuditi i lose pricati o svemu..umjesto da smo ponosni..
@Bosancero1 uslikaj nam mi tamo nikad nismo bili
Obecanje ludom radovanje
OVDJE JE PROBLEM SAMO STRUKA LJUDI..... OD INZINJERA DO OBICNOG RADNIKA!!! KAD PRODJETE I VIDI TE KAKO RADE I SCIME RADE NIJE NISTA CUDNO!!! OVDJE SE PIKALA NAJPOVOLJNIJA PONUDA, ZATO I KASNE!!! OVA DRZAVA TREBA REFORME, A REFORME KOCI NAROD KOJI IH UOPSTE NECE JEL JE VECINA EGOISTICNA I OHOLA!!! BEZ DOBRO SKOLOVANE SREDNJE KLASE, NEMA NI DRZAVE.
I sta je tu čudno???Rekli do kraja marta ali zbog "corone"nisu stigli ali inače bi oni stigli završiti kao što obično i bude kod nas ,završetak Mart ali nisu rekli koje godine 😋😁
Dopustiti promet kroz ne zavšen tunel bez signalizacije , rasvjete i asfalta graniči sa ludilom. Kurton država u svim svojim segmentima .
Hoce li iko odgovarati za to? NECE!!!! Prema tome ovo je jos jedna prica od mnogih koji se desavaju u BiH. Sluzi samo da bi smo se nervirali. Nista vise.
Prodajem respiratore, novi, isti Solakovi, samo puno, puno jeftiniji : https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung&source=android-browser&sxsrf=ALeKk03hMj8LlO6N3J9y9OPSKFlmuvtppw%3A1588409230264&ei=jjOtXufLD4SKarCwjcAC&q=aerospace+changfeng+medical+acm+812+prix&oq=aerospace+changfeng+medical+acm+812+prix&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAM6BAgjECc6BwghEAoQoAE6BAghEBU6BQghEKABULrPAVjM7QFglPQBaANwAHgAgAGFAYgBigWSAQM0LjOYAQCgAQE&sclient=mobile-gws-wiz-serp#imgrc=ZsjtaFsIR32W1M:
Haha prije će završiti dionicu autoputa Zenica - Vranduk sa novim tunelom
Ja se nadam ovaj Vranduk kad zavrse da ce piloti moci sa F16 prolazit kroz njeg, kakav je to projekat, sttahota. Lol
Kra-de-ze firna Hering je poznat po tome da radi los poso! Treba ga kaznit i smanjit racun za 50% radi ugrozavanja sigurnosti u saobracaju! Imao je 18 mjeseci vremena da nabavi signalizaciju i ventilatore. A sta je sa kontrolnom kucicom? Jeli i zato saobracaj kriv.
Nisu rekli koje godine do kraja marta
Obecali su da ce stavit i asfalt, stavili su, a i asfalt ce dogodine, ha ha
konta izvodjac radova kad moze malinar dobit 10 i po miliona a nama koji udisemo asfalt i prasinu lomimo se dali sicu. e sad cete pricekati. mislim da ce poslije fikreta doci do fenomena pobune onih koji dobijaju tendere jer nije tal rasporedjen proporcionalno tezini posla.