{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kasipović: Posjete McDonald'su nisu dio nastavnih sadržaja

S
SRNA
9.11.2012. u 14:21
0
2
Kasipović: Posjete McDonald'su nisu dio nastavnih sadržaja
0
Kasipović: Posjete McDonald'su nisu dio nastavnih sadržaja
Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Anton Kasipović rekao je danas da posjete restoranu McDonald's u Banjoj Luci nisu dio nastavnih sadržaja, te da resorno ministarstvo tako nešto ne odobrava i ne podržava.
Kasipović je rekao da je Ministarstvo prosvjete i kulture provjerilo činjenice iz medijskih navoda da se u Osnovnoj školi "Ivo Andrić" u Banjoj Luci traži od djece da idu u restoran McDonald's i da o tome pišu sastave.

Prema informacijama dobijenim od direktorice škole, učenici sedmog razreda su, nakon nastavnim planom i programom predviđene posjete Muzeju Republike Srpske, otišli i u McDonald's.

"Tražili smo od direktorice škole da sazove roditeljski sastanak učenika sedmih razreda, što će biti održano danas kako bismo roditeljima prenijeli kompletnu informaciju, a to je da je program rada ono što je obavezno, a da sve izvan toga nije prihvatljivo", rekao je Kasipović novinarima u Banjoj Luci.

Dnevne novine "Press Republike Srpske" objavile su danas tvrdnje roditelja djece iz Osnovne škole "Ivo Andrić" u Banjoj Luci da učitelji i nastavnici njihovu djecu primoravaju da idu u nedavno otvoreni McDonald's i da za taj izlet ponesu po pet KM.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: