Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K a r l o v most? U_Foci? Nisam siguran koliko je Focaka koristilo taj naziv? Onih pravih Focaka. Ne ovih "novokomponovanih". Ja, iskreno receno, cujem ime "Karlov" prvi put! A presao sam preko njega nabrojeno puta. I uvijek imao "Gagarinove gace" kad stignem na suprotnu stranu.
Što ove sarajlijice ne vole Fočake?
Samo strusit pa splav koristiti.Mislim da ce se Dodo samnom sloziti.
Tješe se što su najmanje zaduženi u rs-u sa 11 miliona a budžet 10. Jedva čekam iduću vijest iz Foče,jesul se dogovorili da dižu još 3 miliona
JA NISAM NIKAD U FOČI BILA
Moj vlado, da si ti meni živ i zdrav, mnogo je više fočaka u općinama novi grad, centar, stari grad, nego na Ilidži... Na Ilidži su pretežno sandžaklije umislile da su domicilno stanovništvo.
Kako to, bona_ne_bila?
Dajte nam sadaku, jer bez sadake mi nista ne mozemo :)
Ko ista zna o Foci, znat ce da je ovaj most bolje srusiti.. most smrti