Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad. babo stize kovertom u sarajevo
sad. babo stize kovertom u sarajevo
Smrt fasizmu-sloboda narodu! Kome???
Prseli i dragi nam Alija.Ode!
Gospodja ili gospodin Del Ponte opet dolazi sa kovrtom u BiH... U koverti su ista imena koja nosa vec nekoliko godina... Cim sleti na Sarajevski aerodrom pocinje da mase sa kovertom kao da se hladi jer joj je vruce... Oko nje oblijecu SDA, SDS i HDZ zlocinci i pokusavaju da zavire u kovertu... Ona im ne dozvoljava (Jer je jos nevina) ali im obecava ako se"DOBRO IZUJU" I 'DONESU PUNE KOFERE" da koverata nece biti otvorena... I naravno SDA, SDS i HDZ stakori trce u svoje opstine i udaraju namete i zulume po raji i pune kofere, odnose gospodji ili gospodinu (Ko ce znati sta je izmedju no...) Del Ponte.. Ona trpa kovertu u kofere i odlazi sa osmjehom tranvestita ka svojoj domovini... NEVJERUJETE... NIKO VAS NE TJERA DA VJERUJETE...
ZAKASNILA JE... DA JE DOSLA NEKOLIKO DANA RANIJE MOGLA JE SA SOBOM ODVESTI RATNOG ZLOCINCA ALIJU IZETBEGOVICA, A OVAKO JOJ OSATJU SAMO JOS KARADIC I MLADIC... A, DA I JOS NEKOLIKO DESETINA HILJADA CETNIKA, USTASA I MUDZAHEDINA KOJE NIKO NITI OKRIVLJUJE NITI TRAZI...
Budi to shto jesi, limVo te Karla del Ponte!
Hej Raja, Zamislite juce pokusali da hvataju mladica u Beogradu.I sta mislite kako je zavrsilo "nema ga na adresi" Zamisli culi suftovi da dolazi gospodja PRAVDA u Bosnu(B.Luku) pa da naprave predstavu.Traze sudjenje generalima uSrbiji(apsurd).Izadje covjek pred sud i kaze :""Tacno je sve sto mi stavljate na teret jer sam sve radio kako ste mi vi naredili"". Posto si priznao krivicu osudjujes se na dozivotnu USLOVNU i ako jos jednom(a necete imati priliku zato sto ste se ofucali) bit ces oslobodjen krivice.Neka gospodje PRAVDE ona je kao i pravda spora ,uporna i dostizna.
Uvijek se nadje neka nasa protuha poput enesa...Kvaris nam dozivljaj.
pa u pravu su i milosevic i tudjman. nazalost. a i istorija svjedoci istom.
"milosevic je smatrao da su muslimani srbi koji su silom presli na islam, a tudjman isto samo hrvati koji su silom presli na islam", izjavio je Ante Marković kao svjedok optužbe na suđenju Miloševiću u Haagu.
"I Milošević i Tuđman su mi potvrdili da su dogovorili podjelu BiH", izjavio je Ante Marković kao svjedok optužbe na suđenju Miloševiću u Haagu.