Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman da ustanem od računara kad ova vijest, moram komentarisati :) S obzirom da Fahrija Karkin 30 godina radi s krminalcima (advokat je), zna koje su tarife za oslobađanje od robije, lagano je sabrao koliko je tu Živko B. bio dobar i izračunao koliko on da traži od Živka B. da ga zastupa. Međutim, jadni Živko nije toliko para tražio od kriminalaca, bio je jeftin da ne kažem glup, tako da sada nema novaca da plati Fahriju Karkina. Al eto, za utjehu, uvijek može da računa na Omara Mjesečara ;)
bludimir je realno omarova liga.
"..riječ o nevinom čovjeku, ali pod pritiskom reketaskog SDP i kriminalnog SBB, i jos kad znam da je ovo sve skuhano u kuhinji ove dvije stranke koje upravljaju sudom i tuzilastvom, ja sam morao da odustanem, a da ne pricam kakve su mi sve prjetnje stizale od ove dvije stranke", naveo je Krkin.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nece Karkin da glumi u Nemogucoj misiji 4. On ceka da uhapse ovaj SDA kadar, tu ce mu biti posla do penzije
ma da. ljudi predano kradu dvadeset i nesto godina. puni su ko mmf.
Budimire - probudi se ode u hendek
kad brod tone pacovi prvi bjeze :)
Ovaj Karkin je veći kriminalac od onih koje brani. Čuj riječ je o nevinom čovjeku. Aha, kako da ne, mir mir mir u ovoj zemlji niko nije kriv...
Karkinova"Mission Impossible"
a koga cemo staviti sada za presjednika federacije najbolje da zlatko stavi opet po svome izboru pa ce svima biti bolje e moja Bosno sta rade od tebe
mrs okupatoski agitatore.
Sa i trebali postaviti Brankovica o njemu se nista ne govori ,
pa karkin skonto da mu se pametnije ne petljati u politicki montirane procese da i njega glava ne zaboli jer bi sutra osvano na avazu sa Bog zna kakvim optuzbama protiv njega...i budala zna da su ga uhapsili jer smeta zlaji da potpuno preume vlast i razjebe ovo malo sto je ostalo od drzave...kakva korupcija kakvo mito...budimir je mala maca kakvih ima...skonto karkin...
kad nece karkin da te brani,sta da ti kazem budimire???
I on nam je bio predsjednik Federacije... Pa normalno da nista nije moglo da se dogovori, kada se ovakav lopov i kriminalac udruzi sa najgorom bagrom svoje vrste SDA!
Pitaj ove svoje kriminalce sto si ih oslobodio ko je najbolji advokat. Savjet zlata vrijedi
dobro se informiso samo nezna se jos sta karkin glumi
naravno da nije kriv, kriva je sveukupna situacija gdje za cenera mozes kupiti policajca, za stoju doktora, za milju...
Niko te nece lopovcino !!! A jesi mi dfojadio bio mjesecima si pricao o pravdi povjerenju i ruzio sdp ove one i ostale a gledaj sta ti radis bando !
Na kojem dnu moras biti, da te ni advokat svih najvecih kriminalaca nece da zastupa??? Ovo definitivno sve govori o kriminalu Zivka Budimira!
Normalno da ga ne zastupa..Nece covjek trositi uzaludno svoje vrijeme. Da samo hoce krenuti, ima kod nas posla za tri SIPA agencije. Samo da u SDA zavire imaju deset godina zagarantovano danonocnog posla