Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kaže: ''Obraćavam vam se kao kolegi koji je na čelu grada koji je poznat po svojoj otvorenosti'', ''sa zahtjevom da zabranite ovaj film'', hahahaha.
..pun pogodak... :-)
Овим Сарајево не само да није мултиетничко, толерантно, већ је и јавно исказало своју тоталитарност. Ниво Сјеверне Кореје, Ирана и Трећег Рајха. Шта је следеће, спаљивање књига на ћирилици. А да то сте већ радили у НДХ.
Po toj logici treba dopustiti da se javno propagira negiranje genocida?
Mi nikao da skontamo da je zemljama clanicama EU a normalno i u SAD , prikazivanje filmova i pravo na svoje misljenje jednostavno DEMOKRATIJA. Prema tome , nemoze se nikome naredjivanti i predlagati da nesto zabrani . To samo postoji u S.Koreji. i sl.
Ti silni zagrljaji saDraskom Vukovicem, a on je stovalac Draze Mihajlovica i kao takav je upravo u beznadeznom konfliktu sa svim ovim vrijednostima kojima se kitis, na isti nacin kao sto si ti u konfliktu sa zdravim razumom.Lupas bez veze, ovdje cetiri religije ne zive u harmoniji, vec su zivjeli u harmoniji do dolaska Austrijanaca, a otada se stalno mlate, tj, niko nas ne vraca u 19. stoljece, vec su tad dosli prijatelji sa zapada i otada nam je crnjak....lupas...
Prvi sizofreni osmijeh sarajeva
Koja glupaca u p.m, nmg okrecit ono sto je Skaka napravio i ostavio iza sebe(Zicara, Olimp muzej, Vidikovac, Vjecnica itd itd)
Jel ova Fadilova ćerka? Imaju sličan pogled
Samo treba ove zlotvore sa istoka sprijecavati u svemu.
Ko je nama kriv kad ne ulažemo u ratnu kinematografiju svaki grad bi mogao imati svoju ratnu priću.
Gradonacelnice pogresno....Trebali ste zamoliti da se uz svaku tu projekciju pusti film "Quo badis Aida'.... Sasvim dovoljno bi bilo
Bravo Benjamina, nešto ne vidim da se ostali političari zalažu ovih dana za bilo šta osim glasova
Ružne trebe
jest grdna, majko mila
Бошњаци и ове бјелосвјетске тоталитарне слуге по обичају нису ни погледали документарни филм, али би већ да га забрањују. То говори о менталитету руље и затуцаности оних који их воде.
Pogledati film, vidjeti jel negira Genocid, ako negira onda rezisera, scenaristu i ostale sve u zatvor pa nek sire rupe tamo...
Sloboda govora je jedno i ona ne znaci laprdanje koje uključuje negiranje zločina genocida. Bas me zanima ko to smije u Evropi da prakticira slobodu govora na račun relativizacije zločina nad Jevrejima.