Komentari (496)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO!!!!!!
Tako je gradonacelnice, bravo 👍
Bravo za trojku sto je organizirala paradu
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Veliko bravo.
Cionisti i derpe na aparatima.
Bravo Benjamina
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo Bravo Bravo Po milion puta Bravooo......
A ove LGBT šarene ublehe hoće sve, i što može i što ne može. Pa stisni i reci na jedno od toga ne, odma te obilježe kao nekog kriminalca. M.R.Š. jednostavno
Jao jadova sto govore BRAO, BRAVO... Jestel uspjeli? Doktorice mlade umrle, umrla majka djece na putu neki dan, radnici umiru u inostranstvu, niko ne odgovara, nista se ne mijenja kada neduzni ljudi umru. ALI HEJ, BENJAMINA REKLA NE PROJEKTORU NA VIJECNICI, VODIMO 1-0 OPAAAAAA HAJMO NA NOGEEEEEE
Bravo, jedna od rijetkih dobrih stvari, što odrade ovi crveni
Hvala benjamini i za odbijanje ovih besposlicara kao i onih izraelskih nazzi monstruma. Pomalo mi raste postovanje prema njoj.
zasto otvoreno ne zapocnemo diskriminisati lgbtq u bosni i hercegovini?
svaka cast nije to nikad bila simbol niceg takvog nema potrebe za tim
Tako je Benjamina!
🇮🇱🏳️‍🌈🇮🇱🏳️‍🌈🇮🇱🏳️‍🌈🇮🇱🏳️‍🌈
Jadna ta Karićka! I jadno za Grad Sarajevo, okačite toleranciju o rep. Vi ste daleko od naprednih svjetskih gradova. Izgleda da samo tolerišete mržnju.
@aribis tolerisemo vjere i narode, ovi su samo besposlicari koji su se predali svojim strastima kao zivotinje.
Sve mi vise ulazi u svidjanje. Bravo !!!
KOJA GLUPACA , promovira Sarajevo kao otvoren grad koji ne diskriminira nikoga , dozvoljava nacistickoj zemlji Izraelu da stavlja zastave u nasem gradu a onda osporav glavna ljudska prava za koja ce se jedan dan izvinjavati ali joj je vaznije ispred vas mase kreten primotivnih kojima je sve cool u americi i drugim drzavama i idete tamo zivjet a onda se u vasem Sarajevu ponasate kao majmuni ! E bas ste odron , nista niste drugaciji od Banja Luke 🤮
Smarate! Iskačete iz friždera! Tvrdite da ste diskriminirani, a svojom dijagnozom maltretirate vascijeli svijet. Malo vam je što ste pola grada zatvorili, pa bi sad da malo Benjamina paradira s vama. Dosadni ste više. Niko vas ne tjera da budetw drugačiji, egocentrici.
Svaka čast, svaka čast ❤️
u jednom gradu u SAD su zabranili isticanje te zastave na državnoj imovini. ako ćeš isticati zastavu istakni je na svom imanju (ako smiješ)