Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan kalendarski praznik svim pripadnicima kalendarske vjeroispovijesti
Šta piše na katedrali katolici Bošnjaci. Sad ne kontam šta kako, zašto se odrekoše i nazvaše sebe Hrvatima.
Crkva je zajednica vjernika a ne građevina od kamena i cigla
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jadno. potreba da dokazuješ multietničnost je sam po sebi dokaz da tu nema multietničnosti. multietničnost je svakako posljedica, a ne izvor nečega. izvor je sloboda govora i izražavanja, nje fali u svim društvima neovisno da li su multietnična ili ne. to je taj zapad kojem stremimo. ništa drugo doli laž i mimikrija.
Pošto su zemlje na istoku tako poznate po tradicionalnoj slobodi govora i izražavanja
Nacionalizam i nacionalisticke stranke su unistile tu multietnicnost podjelama u torove i sve ostalo....
Zaveži Alahati
SJETILA SE STAVITI JELKU a rekla bit ce 8.decembra Na vrijeme nema sta mogla je na ljeto inacr grad okićen nula
SARAJEVO JE KABUL ZAPADA!!!
Ma ti si kalkulantskim i politikantskim odnosom ukaljala sliku grada a fol pricamo nesto srbima i hrvatima
Jedini grad bez doceka. Toliko.
Od mene svaka cast.Suzivot i postovanje drugog nacina obracanja istom bogu je normalno,sve drugo za nene je koristenje vjere u politicke svrhe.
Iako je konkurencija velika, nema veće ublehe od Benjamine Žvaljave!
Ženo radiš li ti išta što ti je posao.. ili se samo slikaš.. objavljujes na instagram i pišeš naloge da se vijećnica oboji u boje zastave X države
Svaka cast Benjamina!!
OTKRIVAČICA TOPLE VODE !!!
Udruzit ce se juzni planinski medved i rimska gorila sa obale mora. I jedna i druga zver ce se razboleti u jesen 2022, dobice rak sypkovog creva. Lecit ce se bezuspesno i umreti 2023.
Kako je samo galantna... Grad je bas prekrasno okićen. Kako je samo nije sramota... Samo opet dokazuje da je SDA (makar prividno) za multikulturalnije društvo. Jedna jelka ne čini Sarajevo multikulturalnom metropolom već dokazuje da je kasaba
Kakva je Banja Luka i Mostar za Bajram??
E nek si nam ti obećala, šta bi mi bez tebe:)
Jedino to i znas, nista nisi uradila. Gradonacelnice, uhvati se posla. Mani se populizma! Gdje nam je javni docek nove godine? Kako vas nije sramota?!
Nažalost, politika je učinila da svi sarajevski Hrvati katolici stanu u jednu katedralu...toliko o multietničnosti
pa gdje odoše?aha, lakše bilo zapaliti na zapad nego se boriti za svoju kuću a i poželjeli NDH i ponadali se kao i Srbi velikoj Srbiji 😂😂😜😜😜