Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj karic ko da je izmidslio toplu vodu,tope jedan to zna svako dijete
Da nisi rek'o ne bi znali, bogam... Koga ba ti foliraš?
Dodje mi da promjenim spol...
A kako si se ti Kariću uvalio u nevladinu organizaciju?Propale mu novine pa odlućio da malo pametuje ljudima u BiH.
Preporuka je svugdje poznata. Evo ja zivim u usa i u mojoj fimi ja mogu poruciti sa otvorenu poziziciju i ako osoba bude promljena ja dibijam novcanu nagradu. Normalno osoba mora imati trazene qualifikacije.
Dobro jutro Kolumbo. Propao i pokvaren narod, pa takve i sve institucije. Ništa neobično!
U svakoj privatnoj firmi sve dobre ribe, sumljam da su i najsposobnije....
Pa sposobne su... Jednog drži u ruci, desnoj, jednog u lijevoj a đonom stavi potpis na bračni ugovor :D
Uzeše, uzeše al' brate kad krenu davati :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima i direktora koji zaposljavaju radnike sa druge opštine i onda ih smjeste da placaju stanarinu kod svoje rodbine a sve pošteno i na fin nacin,majku im nehl***vsku i lopovsku..
Ma nemoj mi reći Kariću...u svakom slučaju to je naslijedje komunističke vladavine čija je to i odlika,korupcija i mito i tu nema ništa novo,samo se vremenom može smanjiti.
Kao magistar,po struci, sada moram prodati sve (iako nista nemam), dignuti kredit i opet naci stelu da bi te zaposlio neko, i opet koga to naci i ko ti garantuje da ćeš ostati na tom radnom mjestu, a o svidjanju da ne pricam...
pa mijenjajte direktore
Zasto, kad bi opet slicni dosli, zar stvarno mislis da bi se nesto promjenilo?
ti se predo prije bitke
galijasevicku za ministricu kao u ze do da bude, kriteriji I voz.
Podobni,ne sposobni..
Takvi direktori su samo necije marionete i ostat ce na toj poziciji sve dok budu poslusni i dok budu izvrsavali ono sto im se kaze. Kakvi su profesori i nastavnici u skolama, djeca su. jos i dobra.
...tzv. diskreciono pravo...