Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Benjamina.
Dobar trg, jel ovo Hadzibajric 😂
@Plavushan3 glupane prvo se informisi o razlikama izmedju izraela i jevreja i drugo ubijanje civila i djece je pogresno ma ko to radio pa i tvoji cionisti sjeme vam se zatrlo.
I vođa hamasa izražaje zabrinutost iz Dohe .Malo mi Lici kao kod nas sto je bilo dok je Haris tražio od one novinarke nešto vise u gaćicama u hotelu u njujorku raja obična ginula
Ova žena je LJUDINA...
Bravo,podrška jednoj od najboljih gradonačelnika u BiH.HVALA za ISTINU i PRAVDU
Kako nazvati ljude i njihovo djelo kada poruše 150.000 stanova i njihove stanovnike samo u sedam dana? Uz to spremaju 300.000 vojnika i tenkova da dovrše ostatak sutra ili prekosutra.
BOLJE VJEROVAT IZRAELU NEGO NJENIM SUZAMA...
Jedino što je iz ove trojke izašlo dobro to je ova Benjamina ženi svaka čast,ovo ostalo od zla oca od gore majke
Ova Benjamina ima veća m..a nego svi političari zajedno
Nekako ovi predstavnici Palestinaca u na bini …jel oni žive u Sarajevu ili u Beogradu…pitam za druga
BRAVO KARIĆKA, POLOŽILA SI SVE ISPITE!
Izasrael je napao luku u Siriji gdje je Iran već uveliko dovozio naoružanje. Eh, sad kreće igranka. Saćemo da vidimo te cioniste i ove uje sa izraelskim slikama po socijalnim mrežama. Assad je veoma usko vezan s Putinom. Saćete uje i protiv čeda i protiv muslimana da branite amera dok se drogira na koncertu madone.
Benjamina je Jevrejka,ali nije cionist.
PISMO BALI Dragi Bàliâ, 1. Podrzavajuci teroristicki Hamas, 2. Pozivajuci se na Hitlera i njegovo istrebljenje Jevreja, 3. Psujuci Jevrejski narod, 4. Klicuci Putinu i pozivajuci na osvojenje Ukrajine, ZELIM, 1. Da ti Izrael uskrati podrsku drzavi koju on cuva kao oduzenje sto smo cuvali Sefarde (skontaj st0k0 sto se Dodik uvlaci Izraelu), 2. Da ti Rusi i Srbi podijele drzavu sto i zele, 3. Da ti budes novi Palestinac. OSUDJUJEM UBIJANJE CIVILA OBJE STRANE! Topli pozdravi, DS.
Prvo što si propustio je da Bošnjaci ne mrze sve jevreje što smo i dokazali kroz svoju historiju,ali cionizam u ovom obliku manifestacije bi morao svakom normalnom čovjeku biti neprihvatljiv i osuđujući,ubijati djecu i žene,blokirati vodu i struju,ne postoji nikakvo zlo više koje bi kogli primjenit u Gazi osim još da bace atomsku bombu ali bi možda i to bilo lakše za podnijeti od svakodnevnog terora.I još nešto,veliko je pitanje je li natanjahu pustio namjerjo ovaj napad hamasa
hamasovce i takve znam licno dobro iz vlastitoj iskustva sa nekim vjernicima! zivot nije nista vrijedan! naravno nije ffer sta izrael radi ali nije bilo ni fer upada u zemlju i pobiti djecu i starce
Izrael =nacis
Tursko ubijanje Kurda je Benjamini ok, jer Turci kazu za njih da su teroristi. Ali Izraelska borba protiv Hamasa je zlo koje treba osuditi, jer Hamas su borci za slobodu. Licemjerje najgore vrste. U silnoj krizi identiteta Benjamina vise ne zna koga da podrzava i za Kim da place.
Sramota za Sarajevo.. Mnogo više građana je trebalo i moralo biti..Hvala ženama koje su bile u večini.. Nažalost Sarajeco gubi empatiju prema slabim..