Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kratko i jasno, bosanski kardinal
vrhbosanski nadbiskup kardinal Puljić.
puljic je vazda bio za BiH, i franjevci su uvijek potencirali BiH kao svoju domovinu, i neka pjevaju i neka se vesele i ako su dobronamjerni neka im je sve sa srećom i neka im bude potaman sve i ovdje i vani.
Lijepa pjesma! Turbo Folk na aparatima....
Trebo je onu "Da te nije Alija"
budalastih komentara majko mila. Hrvatske katoličke misije u dijaspori okupljaju sve Hrvate, pa bez obzira iz kojih hrvatskih regija dođe pjesma, svi su ko jedan. slavonske, bosanske, dalmatinske, zagorske, hercegovačke....sve je to jedno među Hrvatima....ali to ne će nikad shvatiti oni koji druge ne poštuju
@Destroyer daj kani se više tog izmišljenog naroda Bošnjaci koji je samo drugi naziv za sve koji stanuju a području današnje Bosne. kakav autohtoni narod i p.m. Bosna te Hercegovina su oduvijek hrvatski krajevi i regije.....nemoj mi ovih privremenih granica. već zaviri u prošlost i vidi, Hrvat ili Srbin...
Mogu bit slavonac, dalmatinac, hercegovac, bosanac, ali sam uvijek hrvat, a ne bošnjak ili bošnjan il što već novokomponirano
Svaka cast!
Čovjek pjeva bolje od 95 % današnjih expres zvezda granduša.
Bravo Vinko.
ZAr to nije hrvatska pjesma a pjeva ne Srbin NEdeljko Bilkić ? Mislim da ovo trebao neko dojaviti papi Franji ! :)
Dokazani patriota domovine Bosne i Hercegovine....
Vokalne sposobnosti bolje nego kod mene definitivno, mene ni rođena mati me može slušati kad pričam a kamoli pjevam. A dobar je Puljić, jedan od onih normalnih bosanaca ..
Puljicu prijavi se u Nikad nije kasno..... zvijezda je rodjena
herceg stjepan kosaca je nosito titulu hercega prije postojanja austrougarske i to 1448. jedini pravoslavac koji ima spomenik i zapadnom mostaru.
dobarrrrrrrrr..
Svi smo mi Bošnjaci, katolici, pravoslavci, muslimani i ateisti. Ne postoje Bosanci i Hercegovci. To je termin naslijeđen iz vremena Austrougarske i "herzog" označava titulu vojvode što odgovara našem jeziku. Jedina njemačka riječ koju se s pravom odomaćila u Bosni je fušeraj (pfuscherei) u svakom pogledu!
pjesma nije nacionalisticka, ko ima mozga shvatit ce
Nek se prijavi na "nikad nije kasno" :D