Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pope fataj se Biblije ako u nju vjeruješ iskreno mani se politike i fiozofije!
@lale gator hoce kad i hodze prestanu voditi politiku
@BesposIicarKojiRadi napišem ja to i hodžama šta je sporno?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vinko se mijesa u politiku a dugo je sutao dok je politika RH stimulativno premjestala bosanski korpus hrvata po kamenjarskim zabitima uz pomoc bh.hdz-a misleci stvorit tj.rehabilitovat hzhb.kad su vidjeli ne moze sad bi nazad a tesko.Narod se ispalio i okokuzio.Katolik sam a nisam hrvat i sve me vise stid sto imamo istu vjeru
@Kunai9 Bošnjak katolicke vjeroispovijesti Ivan Frano Jukic ce zabilježiti da u Bosni, u 19. stoljecu, “katolici ne znaju šta znaci rijec Hrvat, a kamoli da se oni osjecaju pripadnicima hrvatske nacije”. Sta ima tu lose?
@OLDRYDER.PSYCHO ti si Hrvat prijatelju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svrstao si se na pogresnu stranu kardinale.. HDZ ce i tebi doci glave samo polako
12% stanovnistva upraznjava 30% vlasti na drzavnom i 50 % vlasti na federalnom nivou i jos uz to prica pricu o ugrozenosti. U savremenim demokratijama sa tim procentom bi imali 3-4 polsanika i sjedili bi negdje u cosku parlamenta i nebise pitali ni za sta. Da ne spominjemo da ste dobili najbitnija ministarstva i na jednom i drugom nivou i da samo iz tog razloga sada mozete da blokirate i drzavni i federalni nivo
Ovo je kopi paste sa drugog portala ali u njemu je sve akademski objasnjeno!!!!!
@fordinjo ti i takvi kao ti bi i htjeli da su Hrvati u ćošku ili još bolje da ih nema nikako...pravi bošnjački fašista
ovi covo haman presa u politicare!
@izgubljeni kmet Ja sam Nijemac rodjen u BiH prva i zadnja generacija nemam hrvata u 33 koljenu
Ne stidim se sto sam poturceni Bosnjak srpskog porijekla vec se tim dicim i ponosim
Jes, jes, stranxi uzimaju identit a ne uzima Čović i Bevanda, Čavara pogotovo, ko je ubio Fratra u Bihaću, jesul stranci on nas napravili korumpirano društvo, lopovsko, jesul stranci od crkvenih sluzbenika napravilo pedofile. Vi i Hodže bezrazlozmo sirite mrznju i lazi, da nas zatvorite u torove.
Ovaj sistem je napravljen po mjeri nacionalista i nametnut je ratom, dogovorom zaracenih drzava u kojem je Srbiji i Hrvatskoj odgovarala etno podjela radi nagradjivanja i nastavka kontroliranja onih koji su za njih radili na podjeli BiH. Kada na to jos uzmemo dio vlasti koji ima visoki predstavnik, BiH je drzava sa ogranicenim suverenitetom koju su potkopali nacionalisti svih boja za tudje interese.
Meni se nekad kaki od ove kuknjave o preugrozenosti katolickog zivlja
Ima jedna narodna koja kaze: "Ko o cemu - kurva o postenju!"
Puljić: Stranci nam oduzimaju identitet i politički subjektivitet
Kardinalu, počnite se baviti nekim drugim poslovima. Nije ljudski to što pripovjedate zadnjih dva mjeseca! To što ste stali na stranu UZP i Ustaša i nej vam maslo za bilo kakve pite!
Ja sam za to da prepišemo Ustav i zakone Hrvatske,jel može?
Puljicu - razmislite o ovome. "Ima jedna interesantna stvar o kojoj je nedavno pisao Ante Tomić. Naime, nakon 24 godine rada Suda pravde u Den Hagu i ukupno 161 (o)suđenih zločinaca upadljivo je da se svi oni, na svim stranama, deklarišu kao “teški” vjernici. Među svim tim ubicama, silovateljima, pljačkašima i psihopatama – nijednog, ama baš nijednog ateiste!"
Puljicu! Stalno "zloupotrebljavate medije" i govorite o ugrozenosti i "nejednakopravnosti hrvata". Zasto ne kazete u cemu su to Hrvati nejednakopravni? Ja sam siguran da bi se preko 90 % Bosnjaka mjenjalo za poziciju sa Hrvatima. Svi Hrvati su usli u EU i dio su EU. Diplome im se priznaju. Mogu putovati i traziti posao sirom Evrope. U vlasti ucestvuju u istom omjeru iako ih ima 5 puta manje, Frme su ociscene od "nehrvata" (Aluminijum Mostar)! Ratni zlocinci se slave kao heroji...
Da vas politika upregne??? Vi se gurate u politiku! Vjerske zajednice su najodgovornije za moralni krah društva i zato uskoro nećete ni postojati.
Poserem se više na indentitete na Balkanu kad svi opet odoše na zapad .