Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dokle god vjerske vodje budu ovako posjecivali zlocince nema ovdje napretka
@Croatissimus Valjda ''pretpostavka'' ustaška pederčino
@VojvodaMujo babo daidza amidza. Dzamija usred zagreba u vrime pavelica?! Mujo ustaso..
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Puljicu nisu oni cvjece sadili
jesu bolan :)
@mirrorce Tratincice
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svaka čast za Kardinala, on se nestidi i nebježi od svog bližnjeg.
Veoma los primjer, veoma los.Eto kakvo je pravosudje kod nas, odnosno sam kardinal nije smio sebi dozvoliti da posjecuje optuzene za zlocin. Ispade podrzava ih u svemu pa i onome ako se dokaze da su pocinili zlocin nad nevinim.
Sotona!
Još jedan primjer kako vjerskim poglavarima ne treba vjerovati ništa.
Oh kako sam samo glup ! Možel mi molim vas iko objasniti zašto kardinal Puljić posjećuje 10 uhićenih za najteže ratne zločine i nosi darove , a Reis neće čak 14 (uglavnom) uhapšenih Bošnjaka u policijskoj akciji PRAVDA , a kamoli da im ponese neku hediju ???
Ovom gospodinu nije mjesto u zatvoru,ili mozda jeste...
Amos 5,22 Ako mi prinesete žrtve paljenice (holokaust) i prinose svoje, neću ih primiti, i neću pogledati na zahvalne žrtve od ugojene stoke vaše (ubijanje u Bozije ime). Amos 5,23 Ukloni od mene buku pjesama svojih, i sviranja psaltira tvojih neću da čujem. Amos 5,24 Nego sud neka teče kao voda i pravda kao silan potok.
Kakvo licemjerstvo katolicke crkve i Hrvatske drzave ,ako su nevini dokazace se,ako su ratni zlocinci i radili zlocine nek odgovaraju pred bogom i narodom.
Kardinal Stepinac.
I reis Kavazović ih može komotno posjetiti, zašto ne
Ministar Genocida Dragan Lukač, blagosiljao ga Kačavenda : AJDE VODI GA NA POGUBLJENJE https://www.youtube.com/watch?v=qwp9rkWImLw
Meni je ovo OK. Posjetio frajer svoje heroje i tačka. Svi ga možemo kuditi,ali istovremeno i povuci za neku stvar,jer zvanicne osude nema. Lično bih tako volio posjetiti Rašu i ĐENERALA,te ostale momke koji su branili svoj narod i OTAĐBINU! Ova posjeta je vid borbe za vlastite interese...
Ništa novo, dodik nagradio osumnjičenog ratnog zločinca Dragana Lukača ministarskom funkcijom za zlostavljanje i ubistvo zarobljenika Nedžada Dizdarevića ! NAkon toga MUP RS naglo odustao od krivičnog gonjenja hravtskih generala. A VAZDA Bošnjaci što najavi Hamdija Pozderac: KRVAVI KUSUR ! http://www.slobodna-bosna.ba/img/vijesti/2016/11/dragan_lukac1_nedzad_dizdarevic45a.jpg
E moj kardinale
Majorizacija hrvata