Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dužnost svakog vjerskog službenika je da na svakog pripadnika svoje zajednice gleda isto. Kako one što su se ogriješili, tako i one koji su vjerdostojni štovatelji riječi Božije. Samo vi komunjare nemate pojma o vjeri pa to komentirate ovako kako komentirate. I vaš Zlaja je reketaš pa ga se ne odričete.
I zatvorenici su ljudi! Purda nije osuđenik on je pritvorenik! Treba dati do znanja ljudima da nisu zaboravljeni!!!
I dali Vinku puljicu da nosi ime KARDINAL VRH BOSANSKI .. njemu pristaje ime KArdiNAL VRH HRVATSKE u Bosni !!!
Ja sam katolik ali sta ce kardinal sa osudjenicima? Zar im nije mogao doci neki obicni svestenik? Ovo nije dobro, podrzavati osudjenike a to je uradio cim im je stigao na \"noge\", nije dobro za ovu drzavu i pomirenje medju narodima. Ovi vjerski lideri svih orijentacija pocinju da mi se polako ali sigurno gade.
bravo kardinale! još jednom si dokazo da si pravi patriota ove naše Bosne
e moj Uzoriti...
kardinal Puljic nije posjetio Glavasa, on je samo posjetio hrvatskog branitelja Purdu te zatim sluzio misu u zatvroskoj kapeli a to sto se na misi našao i Glavaš, ne znaci automatski da je Puljic s njim osobno pricao kao sa Purdom!