Komentari (653)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kardinale, uhvati se mantije, vjernika i problema unutar crkve i okani se već jednom dnevne politike u korist HDZ-a Dragana Čovića. Prestanite biti megafon jedne pogrešne i propale politike.
dobarvećer i faljen isus .svakako jaki udarci na bjeljaćku rasu i katolićko ćudoredže .gospe mežugorska gdiese krieš pokažinam prave pute
Katolici su dobrodošli kao i ljudi svig vjera dobre volje.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
https://www.topvesti.org/2018/08/05/hrvatski-istoricar-sokirao-ako-se-vec-slavi-odlazak-200-000-srba-slavite-i-odlazak-400-000-hrvata-u-poslednje-4-godine/
Cujte ovo: "U vrijeme 1945. zakon nam je oteo imovinu i uništio sve što je hrvatsko i inteligentno." Ko je bio na celu te drzave? Srbin, Bosnjak ili Hrvat? Koliko znam Josip Broz je Hrvat. Hrvatska je proglasena krivom u najnovijem ratu "ucestvovanje u zlocinackom poduhvatu" od medjunarodnog suda u Hagu. Svi osudjeni iz tzv. "Herceg Bosne" su clanovi HDZ-a... itd..itd.. i vi pricate o pravdi i zakonu. Degutantno gospodine Puljicu!
kler izgleda normalno dok ne progovori
Pa jeste, i Hitler je dosao legalno na vlast, ali sluzeci se prevaram i ucjenama, nesto slicno kao sto neo nacista Covic pokusava, a takodje je i Alojzije Stjepinac osudjen za ratne zlocine...Uglavnom i Htileri i Pavelici i Covici i sva ostala gamad, sve su to izumi i biseri "tvoje" civilazicije i njihovih socioloskih normi moj kardinale Puljicu...Mani se ti Bosnjaka.
Smjesno je Adolfa poredit sa bilo kim. Na stranu zlocin. Puljic nek malo prosabura ko mu rusi nadbiskupiju. Nijemac sam cisti porijeklom i nekad se stidim vjere s kim je dijelim
vjera se ne dijeli s nikim.
Cijenjeni Kardinal se vjerovatno "zabunio" kad je Komšića uporedio sa Hitlerom, vjerovatno je mislio na HDZ-ovo čelništvo u Hrvatskoj, Kolindu, Plenkovića...kao i bratski im BiH HDZ? Oni se otprilike tako ponašaju, daju imena ulica po ustaškim koljačima (Mato Budak, Pavelić, Stepinac...) iz 2 svj rata, Tito im je bio zločinac a anomalija zvana "2 škole pod jednim krovom" se jedino njima u Evropi podrazumjeva!
OVAJ JE STVARNO PREVRSIO SVAKU MJERU I AKO JE DAVNO JASNO BILO DA JE KARDINAL NARODA BISKUP KOMARICA, A NE OVAJ SAKAL. .1 NAMETNUTI "USTAV" JE TAKAV KAKAV JE, PISE DA SE U FBIH CLANOVI PREDSJEDNISTVA BIH BIRAJU ISPRED BOSNJANA I ISPRED DOBRO HAJDE, HRVATA. OD KOGA SE BIRAJU? BIRAJU SE OD SVIH GRADJANA FEDERACIJE BIH, BEZ OBZIRA NA NACIONALNOST STO SE MOGLO VIDJETI NA PRIMJERU DA SU VLASI GLASALI ZA COVICA, CAK I U SARAJEVU.
ZNAM, NI MENI SE PROCENTUALNA RASPODIJELA TERITORIJE U DAYTONU NIKAKO NE SVIDJA I PREPORIUCAM DA SE TO IZMIJENI U ODNOSU 65% ZA BOSNJAKE, 25% ZA VLAHE I 10% ZA KATOLIKE. USPUT SE MOZE I PROMIJENITI TAJ DIO PA DA SE NA TERITORIJU ZA KATOLIKE BIRA COVIC, OPET.
INACE ZBOG OVE IZJAVE TREBA SE UGLADATI NA HRVATE U VEZI BUBNJARA MERLINA I POZIVATI NA BOJKOT KATOLICKIH PROIZVODA IZ ZAPADNE HERCEGOVINE I TO SE POSEBNO ODNOSI NA ONE KOJI NARUCUJU ZA TRGOVINE ROBU, BAS KAKO SU HRVATI POZIVALI NA BOJKOT MERLINA (NARAVNO USPUT SU ISLI EPITETI ZA MERLINA OD ISILOVCA, MUDJAHEDINA, BALIJE ...) U HRVATSKOJ I SVE TO I NAKON STO JE MERLIN OTPUSTIO CELU. ZASTO NE VRATITI MILU ZA DRAGU?
ahahaahahhaahahh
ahahaahahhaahahh
za izumiranje i nestanak hrvata u bih najveci je krivac katolicka crkva....franjo i slobo su se dogovorili oko podjele bih ali je katolicka crkva po nalogu vatikana umislisla da bi citava bih mogla biti katolicka ako se priipoji hrvatskoj jednog dana i uspostave granice ndh....i danas mozete cuti svestenike kako kritikuju covica i ostale hrvate koji se zalazu za hercegbosnu...oni su najveci saveznici sarajeva jer misle da ce zayebati bosnajke...ali arapi su preuzeli politiku u sarajevu...:)
Kardinale, pišam ti se i serem na krst i vjeru kad se petljaš gdje ti nije mjesto... Ne petljaj je u politiku već se drži vjere....ne mješaj pedofilsku ustanovu i politiku Mene ne bi uopšte iznenadilo kardinale da jebeš neko djete dok ovo pišeš...takvi ste vi kardinali...jebete djecu...jebete maloljetnike po crkvama a došli ste ovamo da nešto palamudite... kad ti dođe pedofil nešto pričati....O M F G
"No pitanje je kakav je taj zakon pod kojim se oduzimaju prava jednom narodu i želi ga se izbrisati da je tu živio, kao što se to želi Hrvatima u Bosni i Hercegovini", rekao je kardinal Puljić " ... Jeslu li vam i u Ahmićima pokušali oduzeti prava kada ih pobiste i popaliste kardinale
Licemjeru, šutiš kada HDZ pokušava Hrvate iz Sarajeva, Zenice Tuzle... da izbaci iz Doma naroda. I propagoraš te neoustaške bljuvotine "1945 je uništeno sve što je hrvatsko".
Malo ga seruckas kardinale.....
Ovaj konačno pokazao pravo lice.Čim je izašao iz Sarajeva, počeo da sere.