Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte samo vi biti ti graditelji i dobro ce nam biti.. Ako se mir gradi na losim temeljima nista od njega.. Mitovi kao temelj mira je uzasna ideja..
@iopettralala Hvala ali nemoj se ti brinuti o Hrvatima , ostavi nama da sami biramo svoje predstavnike.
kome čestitam, onima što si ih neki dan nazvao islamistima i ekstremima. Meni tvoja čestitka ne treba...
Hoces nekakav mir, a vasa djeca u Mostaru i Sirokom uzvikuju: Noz, zica, Srebrenica i psuju po drzavi BiH nakon utakmica gdje je igrala hrvatska reprezentacija na Sp-u, slavite svoje zlocince, slavite UZP, slavite zlocinacku tvorevinu HB. Stoga molim te Puljicu da svoju licemjernu cestitku ili poruku mira ostavis medju svoje guzove gdje joj je i mjesto..hvala lijepo.
Jbo je narod svoju mater, gdje god ste vi :(Popovi i Hodze) -graditelji mira !!!
sretan bajram svim iskrenim vjernicima...uz porodicu..zdravlje...uspijeha i srecu ..od srca zeli ogledalce
@ogledalce hvala 😊
a dje meni cestitka :))) a ja baklavu spremam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pravdati Herceg Bosnu u svakoj prilici ne pridonosi izgradnji mira dragi kardinale.
gdje si bio 90ih i ti i Vatikan . I tvoji bosnjaci hrvati. koje je crkva preveslala da su katolici samo hrvati pa bosnje postadose rvati. E sada kome ce biti crkva...
Imenovanje Vinka Pujića za vrhbosanskog nadbiskupa 1990. je bilo veliko iznenađenje u katoličkim krugovima.Iz mojih pouzdanih izvora sam saznao pozadinu imenovanja .Dešavao se tih dana pravi revolveraški obračun među crkvenim ocima..Najbrži na pištolju je bio kauboj Vinko i tako je i imenovan.
Hvala Puljiću, bujrum sutra na Praljkovaču
Uranio Puljicu zoru prevario, bajram je sutra
ZIVJELA Islamska Republika Bosna
NIKADA NIJE NI POSTOJALA. Samo RS a uskori i cijel Bosna. Muslimani i katolici nemaju šanse SRB RUS CCCC
Ignorisat cu ove retarde sto su umislili da su velike vojvode i pm... Ali bosna nikad nece biti islamska republika... Pa muslimani u bosni ne zele serijat i islamske gluposti...
Vratite se pravoslavlju sotone
Jedini koji se trebaju vratiti ste vi pravoslavci. Otpadnici koji će se morati vratiti u krilo Kristove prave Crkve. Još malo pa će te spasti na nivo sekte.
Sretan Kurban Bajram koji ga slave
Koji licemjer, cim ode iz BiH laze, vrijedja i provocira muslimane a cuj sada fore on kao cestita bajram?! Sikter licemjeru i ti i tvoja cestitka.
Slažem se. Kao katolik bi trebao znati koja je islam prevara i ne čestitati.
Nema krsta bez 3 prsti i vjerr bez pravoslavne!!!!
Sektaši. Nema vam opstanka bez Katoličke Crkve i jakog vođe, Pape.