Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek' vas ugase. Ovaj Javni servis je i tako svrha sam sebi i promociji politickih agendi vladajucih, uz obavezno uhljebljavanje. Nit' educirate, nit' dizete standarde novinarstva, nit' ste kritika vladajucih, nit' afirmirate stigmatizirane, nit' imate ikakvu pozitivnu svrhu i ulogu u drustvu. Elem, BHT unplugged....
100 % BHT i sića ispod unplugged....
Samo gomila uhljeba, koja bi da ih mi placamo da putuju po svijetu i hlade muda po vazdan. Ja odavno ne placam rtv taksu, da hoce i svi tako, pa da ih vidimo onda.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Belmine gasi rasvjetu i kupi kablove. Jer dok se ne dogovori pitanje javnih servisa BiH u Parlamentu sigurno ti i Fadil nećete spasiti RTV BiH.
nek pretplatu plaća onaj ko je zaposlio iku ferer gotić i ko joj puni spermom rupe.. ja neću.
Ugasi vnago, i federalnu i rtrs usput. Da ovaj narod napokon prodise i prestane se zaglupljivati.
Sto se mene tice mozete ga i ugasiti, koga to jos interesuje...
Zlostavljate nas Belmine.Na evropskom prvenstvu u košarci i rukometu moramo da gledamo samo Srbiju i Hrvatsku.Lično sam Vam se obratio e-m i odgovorili ste da morate zbog nacionalnog balansa.Niste nam ponudili kvalitet već nacionalni balans.Sad nek vas oni plate
Bravo, tako je. Smrad nije znao voditi ni vijesti sad neki direktor. Pa kakve ljude stavljaju da vode ovo sve tako na kraju i bude. Smrad vodi, poslije sve smrdi
samo ko dusmani sjedite i komenatrisete, hvala Bogu pa se vi sto ovo komentarisete nista ne pitate! svima bi nam bilo gore. ljudi rade u nehumanim uslovima i trude se!
Trude se al u k...... Oni se trude samo za svoj džep, a zauzvrat nam puštaju partizanske filmove non stop. Pola sata novog programa u mjesec dana imaju. Kakav je to trud?
jest meni ovaj covjek sega vidi mu face hah
Plaćanjem rtv takse ugrožavaju nam se ljudska prava. Tjeraju nas da kupujemo ''robu'' koju ne želimo.
Entiteske TV kuće neka finansiraju entiteti kako oni odluče .a ja predlažem da se FTVBIH podjeli na 2 programa Bosanski i Hrvatski,(kao u Švicarskoj ), mada svi BH građani dobro razumiju sva tri jezika.Federalna TV mogla bi se finansirati iz Federalnog budžeta tako da bi i Hrvatski narod sa 17% stanovnika u BiH učestvovao u finansiranju FTV .
Da BHRTV izradi novu sistematizaciju radnih mjesta i iznađu unutrašnje rezerve. Da se državna BHRTV finansira iz državnog budžeta naročito sada kad je rast neto prihoda od indirektnih poreza u BiH porastao za 4,5 % .
Pošto smo mi mala zemlja sa niskim stardom to bi bio veliki namet za nezaposlene i penzionere kojima je neto penzija 326 KM od toga tzdvoje državi na PDV 17%I izdvoji još državi 55,40 Km ta prava penzija iznosi 270,60 odnosno a u RS-u 170 km po odbitku PDV-a 141,00 KM.
Kad vam Bakir prestane postavljat upravno vijeće, možda se i spasite ...???
Vama i mogim parlamentarcima poslao sam prijedlog ovog riješenja ali ga niko nespominje : nije mi poznato da u svijetu postoji više državnih ,javnih TV servisa u jednoj državi osim Belgije( sa jako visokim stardom) koji imaju više TV servisa na potpuno različitim jezicima. Kako sam živio u dvije velike jako bogate i multinacionalne zemlje ,oni imaju samo po jednu državnu TV kuću, i građani neplaćaju taksu na TV .
BHRT ne gledam već 5 godina, jer se sve isti filmovi vrte, a emisije su bezveze. Zašto da plaćam taksu? Kad bude zanimljiv program, tad ću i gledati i ponosno plaćati.
Motaj kablove i gasi