Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do sada nismo napravili ni metar puta, ali povećanjem akciza u BiH sve će poskupjeti pa opet necemo napraviti ni metar auto-puta...onda cemo napraviti jos 22 komisije i 13 nevladinih organizacija..i kupiti nova vozila....ali zato necemo dolaziti na sjednice kako bi ustedili gorivo i time doprinijeli ustedi u budjetu BiH
Lopovi i uhljebi samo kontaju kakonda nas jos vise porobe, a EU im ponaze u tome.
COVIC UCJENJUJE IZETBEGOVICA PREKO AKCIZA DA MU POTPISE NOVI FASISTICKO-APARTHEIDSKI IZBORNI ZAKON U KOJEM BI ON I PRIJE ODRZAVANJA IZBORA BIO IZBORNI POBJEDNIK I U KOJEM BI ON VLADAO SA CIJELOM BOSNOM!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa bolan Karamaticu, ti nikako da shvatis?! Ulaze se u puteve i isti se grade non-stop, samo se to ne vidi...
Hajde sto su glasali ovi iz SDA I HDZ za povecanje akciza to se je znalo al kako Radoncic da je i on u tom kolu,koja te to hinja i nula od covjeka a puna mu usta "zastitete bosnjaka" pa glupi ce bosnjo opet ovim kriminalcima dati glas... Fuuj,kako mi se gade.
ako će sve poskupiti za 20% onda se može i pretpostaviti da je za potrebe servisiranja dospjelih dugovanja manje novca za 20%, upravo onoliko koliko je u posljednjih par godina stanovništva odselilo .. ovim poskupljenjem opterećuju preostale stanovnike i automatski i njih tjeraju na bijeg .. da li je ovo namjerno ili su samo zaista retardirani vrijeme će pokazati, ali je ovo ona tačka nakon koje nema povratka
navijam za sds i hdz vjerni bosnjak
Ja imena i govana sto glasaju...sve isti ljudi nam kroje i zagorcavaju život... Profesionalni političari su najveće smeće ovog sistema!
Ostaju nepismeni novinari. Ne mogu se načuditi!!!
neka samo deri stoku, noseve odsjeci, i osisaj iza uha i na livadu da pasu beeee meeee. vazno je da nije vitalni nacionalni interes ugrozen, tuzba ovo-ono ahahah. stoko glupa.
Pun mi je kura. akciza i političara, ko će sve to platiti. Di je dječiji doplatak, porodiljne naknade itd.
Kod Sarajlija koji pljačkaju sve ostale građane kako bi oni mogli imati sve pogodnosti!
A presmješno. Svaki put ovo, ono malo se laprda poskupi svi se mi skupa sagnemo i kažemo deder, al nemoj skroz. Čuvamo se i za Europe.
Dodao je da JE nedavno Vlada Federacije na sebe preuzela kredit od 200 miliona KM koji je Kanton Sarajevo podigao za izgradnju Sarajevske obilaznice. "Sada će umjesto žitelja KS taj kredit vraćati svi stanovnici FBiH. Sarajlije će sada dignuti novi kredit jer im se može, a isti će vjerovatno kasnije ponovno prebaciti na Federaciju i tako do daljnjeg. Da se nekome stvarno prave ceste mogla je Vlada Federacije BiH tih 200 miliona KM investirati u autoput, a tzv. "sarajevski kredit
A ko je izgradio 50 km izmedju Sarajeva i Zenice? Ah da, BH Telekom koji je uzeo taj profit od Bosnjaka. A zasto onda HT nije izgradio od njegovog profita kojeg je uzeo od katolika totalno nerentabilne dionice u juznoj Bosni u iznosu od 600 miliona eura, nego to placaju svi u FBIH kroz kredite? Zasto isti nije izgradio za onih 200 miliona eura kredita kojeg ce placati svi gradjani u FBIH i prugu od juzne granice Hrvatske pa 90 km na sjever kroz zapadnu? Eh, kako on (ne)zna?
Osim toga, Sarajevo i nema zaobilaznicu. Taj dio koridora 5C koji prolazi sa sjevera iz Zenice ka jugu i Mostaru, zapravo je samo po nazivu "sarajevska zaobilaznica", ali bas bukvalno taj dio koridora zaobilazi Sarajevo i nema nikakve veze sa saobracajem ili rasterecenjem istog u Sarajevu, klasicna dionica koridora 5C. Hoce li i HNK platiti zaobilaznicu koridora 5C kod Mostara?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vi jedino znate dizat kredite, poreze sebi plate i privilegije. I moja rahmetli nena bez dana skole mogla bi tu glumit nekog "drzavnika". Bosanska sirotinja moze samo sebe da vidi zadovoljne i sretne negdje drugo, zato ovoliki exzodus. Nazalost za mnoge stvari je kasno, pojeli ste nafaku svih nas na klasu..
Kakvi autoputevi, to je šuplja. MMF im ne da lovu više, pa moraju je negdje zbavit jer od čega će sebi plate isplatit. Vozači su uvijek bili najlakše krave muzare, gdje zafali oni nadoknade.
Covjek je u pravu
Dugo nisam pročitao pametniju izjavu. Svaka čast. "Navodno bi se sa tih 15 feninga trebale praviti autoceste u BiH. Nisam glasao za to prvo jer već postoje trošarine u iznosu od 64 feninga po litru i ako sa ta 64 nije napravljen metar autoputa već dvije godine, ne vidim kako će ovih dodatnih 15 odjednom pokrenuti cestogradnju",
Svaka ti na mjestu stoji. Dodatnih 15 f po litri samo dize cijene, tj,standard se podize,a mj.primanja ostaju ista. Dovodi do jos vece bijede u tako napacenoj drzavi. Mater vam.
OTPOR PROKLETOJ STOCI !!!