Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čestitke za sličice ... baš se nasmijah
Joj ba Rolfo, tržni centri i ostali tripovi, nedjelja ba jarane, vikend, popusti malo.
U Bosni politicari nisu nista krivi.. Krivi su ovi sto biraju iste preko 20 godina za cenera il metar-dva drva.Haj zdravo
SDA ima 200 000 zaposlenih i to je ujedno toliko glasača i Bake će uvjek biti presjednik oca mu u prknu, isto mislim i za ostale Bakire iz ostalih naroda.
Mislim da 200 000 nema nikakve sanse protiv onih milion sto nikako ne izadju na izbore,sto misle da su tako nekoga za*** a nisu,ustvari jesu sebe samo..
Zar ne izumite TV šou kao The Daily Show u SAD-u? Biće senzacija :D
1595. prvi rječnik hrvatskog jezika napravio je šibenčanin Faust Vrančić. Ako je hrvatski nastao iz bosanskog, kako su onda Hrvati prvi imali rječnik? Zašto se prvi pisani trag bh. književnosti iz 1589. zove "Chirvat Turkisi"? Plemstvo koje je vladalo bihaćkom krajinom do pada u turske ruke: Dora Blagajska, žena Frankopana, Mikuličići, Keglevići, Babonići. Muslimana s takvim prezimenima nema. Pametnom dosta.
dobro jutro fašisti, vidim naspavali se, uranili... a neradni dan?! inspirativan tekst, ne?
Mladi uopšte ne poznaju karakter kapitalizma od 1980 godine pa do današnih dana, pa i ubudućnosti. Zapad je spoznao da je i kapitalizam istrošen i sada intezivno tragaju za novim modalitetima. Treba ispratiti šts njihovi naučnici govore i gokazuju. Nažalost nekoliko desetaka svjetskih finansijskih močnika i dalje redi svoje. Ovi domaći kvazi kapitalisti, doduše uz pomoč iz Hrvatske, Slovenije i donekle Srbije vrše neviđenu pljačku i ljudi i prirodnih dobara na najbezočnije načine, a vlast se drži po " strani"!
odoh ja u Konzum po fasungu , nema papaka , otisli su u Bingo da kupe kineskih majci i đinđuva
Logično da kapitalistima granice nisu potrebne,jer bogati moraju da tlace siromasne
Logično da kapitalistima granice nisu potrebne,jer bogati moraju da tlace siromasne
Kapitalisti su i izmislili etnicke granice. Toliko o nasoj naprednoj omladini.
Ja juče i bingo parizer 1.5km a konzerva hrane za mačke 2.5km i ja fino tu konzervu i dvije kifle...kvalitet je kvalitet
Samo da napise komentar KLixovim nepismenim novinarcicima.Islamskim fanaticima.mamu vam opalim svima,brisete komentare meni koji nikog ne vrijedjam,samo zato sto se ne slazu sa vasom velikobosnjackom idejom.Ostavljate komentare bolesnika koji pozivaju na ubijanje srba i jevreja,na komentare gdje se vrijedja sve srpsko.U ponedeljak ide prijava regulatornoj agenciji za komunikacije,da vidimo ko to siri mrznu u bih,Vi ste naj ogavniji srbomrzacki portal,fasisti.
Ali porani kad kreneš u RAK oko 11 tamo kad popijem kafu
FUCK OF YOU CHETNIK DOG..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
primjećujem odsustvo šala na račun Naše stranke :-P