Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj voli čunu Šefika Džaferovića. Seljačić mali.
Uhapsite službenike Granične policije BiH Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenka Šanju zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Morate... bas :)
da ti kajem nešta, kako da ideš u EU kad ti upravo ona natura da usvojiš standarde ljudskih prava koji se tamo ne primjenjuju. zato okani se EU, zar da idemo tamo gdje bi nam bila ugrožena osnovna ljudska prava, gdje bi bili građani drugog reda i to uz uslov prethodno definitivno podjeljene zemlje bosne i hercegovine na "europski" i na "neevropski" dio. nego ne miči niđe, ko hoće nek dođe k nama dobro došo.