Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbe cijeli svijet zna kao genocidaše!
Ovaj je nečovjek najviše štete nanjeo srbima. Svi koji i dalje podržavaju ovog zlotvora su prevareni a on kao što sam kaže pije sobstveni urin i izograva nadridoktora. Jel to normalno? Jel i ostali srbi trebaju piti urin? Ako je tako ima vala da im prodajem brendirani urin moga deke. Zvaće se veseli krvavac. urin i krv
Koji đavo prenosite njegove izjave, zašto zločinca samo ne ignorišete! Sud je rekao svoje, manipulatoru ne treba davati prostora u javnosti. Ovim samo provocirate ljude koji su teško preživjeli njegovu politiku, budite nepotrebne negativne emocije, i idete na ruku strankama koje na ovoj retorici jašu. S obje strane.
ovo je junak na srpski način. Klasicna pic.ketina, nastavlja tradiciju
Pa u pravu je stojser, svaka pa i smrtna kazna je simbolicna i nefer, za takvoga necovjeka! A durmitorci iz Rashinog sela su prozvani stojserima, jer je zimi bio toliki snijeg oko njihovih udzerica, da nisu mogli ni do poljskog klozeta doci, ni cucnuti u snijeg, nego su to stojeci obavljali! To nam je prenio "njegov" zemljak Marko Vesovic, koji se mozda i vise nego mi gnusha takvoga insana!
Zivjece Republika Srpska dok je nas, hvala ti Radovane.
Eto vidim koliko ce zivjeti 40. god sada jos se ceka ono pasce mladic da ga osude i onda srbi vama nista ne prostaje nego zivjeti i prihvatiti Drzavu BiH kao svoju ili srbija i beograski pasaluk vi ce te ko nacija nestati kad tad.
Haj ba sta se buniš, bolje ti je u zatvoru nego u Republici Smrdskoj....
Kara li kara ko te sada kara....
Hajmo donirat pelena za raškana
kada će se narod prestat bavit ovim budaletinama. Na vlasti su još veći zločinci kvislinzi svojih naroda koji provode etničko čišćenje na SVOJIM narodom , koji nepoštuju nikakva ljudska prava ni nad SVOJIM narodom
Srpska posla beza pameti i odgovornosti
Oslobodit ga da i njega i mladića da završe započeto
Hahaha...Karadzic brani Mladica, a Mladic Karadzica. I - 'samoodvedose se u nestanak'. ....E, stvarno je kriza medjunarodnog pravnog sistema.
Pazi Kalimera, o oprostite nisam vas odmah prepoznala!!
Dr. Karadžić prorok 21. Stoljeća !
@SandzakBiH Po rezultatima Popisa u BiH ima Muslimana da svi mogu stati pod krošnju jednog drveta.
Tačno, nije fer. Trebalo ga je osuditi na pet-šest doživotnih robija kao što se radi u Turskoj i Americi.
Dead man tell no tales...