Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta ljudi ako Boga znate. Ostavite na miru i Karadzica i Plavsicku. I jedno i drugo ce biti pusteni na slobodu (iz zdravstvenih ili nekih drugih razloga - to nije bitno). Bitno je da ce se svijet izviniti Srbima za jednostrano informisanje tokom cijelog rata. I takodje je bitno da muslimani shvate da nije bilo nikakvog genocida vec da je vodjen krvavi gradjanski rat u kome su svi stradali. Dosta je bilo tretiranja muslimana kao zrtvi.
sad ce Dodik traziti da puste durmitorskog vlaha kurjaka na slobodu.
Remzija zvani pemzija od 3500 KM, ima nam nesto reci... Ovo mu palo na pamet u pauzi borbe za povecanja poslanickih plata i penzija. Trpi, stoko, nista nisi bolje zasluzila nego da te predstavljaju ovakvi ko Remzija sa svojim shik cvikama
KUCE bolje samo se ceka provokacija MUNGOSa i pasa iz HaaGA OPKOLJUJE sARAJEVO SAMO NEMA milosevica mungosi da vas brani !!!!
Za razliku od Bošnjaka koji samo bleje u stadu i gledaju šta se dešava. Mi bar znamo šta hoćemo i zato se borimo i borićemo se dok ne ostvarimo. Juče Karadžić, danas Dodik, sutra ...
Nista ovde nije cudno. Sa srbima je lako upravljati. Oni su ko telad, samo za mitinge na kojim nista drugo ne rade nego u glas govore \'tako jeee\'. Samo im treba vodja s planine i oni su sretni. I kad preko njihovih ledja ide, a to je uvijek, oni opet taaakoooo jeeee! bolesnici.
Primamo platu.
Pa majku vam j.eb.em, sta radite u vlasti sa velikosrpskim nacistima?!
Jal se ti Remzija Pemzija oglasio ? Čudo ! Gori si ti Remzo i od jednog i od drugog.
karadzic ili dodik,to ti je isto,ovaj u Hagu drzao BIH u ratu pod svojom miloscu i nemiloscu a dodik nastavio isto poslije dejtona diplomatskim putem.izmedu njih nema razlike.sve su to umisljenici velike srbije
\"Radovan Karadžić opisivao masakre na Markalama\", obrazložio je Kadrić.\" NIJE TO REKAO KARADZIC VEC JE TO TVRDIO I TADASNJI PREDSJEDNIK UN-a, JAPANAC JASUSHI AKASHI !
boze budala i kretenskih politickih izjava..
Ma samo me malo zeza internet i ove telefonske veze sa Banja Lukom i Sarajevom, inace Remzija Reso Srbine u pravu si !